Prosím tip kde kupujete objednávate klasické Basic trička jednofarebne s krátkym rukávom s normálnou dĺžkou a nech aj čo to vydržia
Ďakujem
New yorker..nie tie uplne najlacnejsie.ked omakam latku cca viem asi kolko mi to tricko vydrzi.kupujem hlavne cistocierne do prace a tie dva roky intenzivneho nosenia prania a susenia preziju.najskor sa mi zacnu dierkovat na bruchu od opasku a suchania o barovy pult.mam aj z lidlu par a tiez su v pohode..
Reserved.
V Takku, tusim za 5€ maju jednoduche, jednofarebne tricka
Ja kupujem v new yourker.
Strasne dobre basic tricka ma decathlon, stoja asi 6-7€ a super sedia, super latka a vela vydrzia. Ak chces poslem ti link
takko, naposledy nemali kúpila som c kiku a je tiež fajn. Len tam majú dva druhy jeden nestojí za nič a ten druhý je v pohode. tuším 4€ stoja.
@marietaaaa11 Prosím ťa, ako ti sedia veľkosti zo Sinsay? Mne sa detské veci zdajú menšie ako je na nich uvedené, ale mám odtiaľ jedno tričko aj ja a sedí mi oveľa menšie číslo ako bežne nosím - to som si vyskúšala v predajni, ale cez eshop sa preto bojím objednať :/
@xux prosím posli link na tie tričká z decathlonu, dakujem
@xux áno, máme odtiaľ s mužom tričká a vydržia, aj tvar držia, aj farbu.
@xux prosim daj aj tu link, dakujem
Od Adleru
@vulka tie od adleru myslíš ktoré? Mala som jedno a bolo dosť také pevné, neelasticke ani trochu,ešte sa mi zbehlo...
C&A basic su fakt super.
Takto a C&A
Ak maš fb, každý den na La Bella butik je online predaj , oblečenia aj kozmetiky,vzdy o 18.00 aj cez víkend,niekedy aj doobeda
@xux môžeš poslať link na tie Basic tričká z Decathlonu? Diky
Tchibo, KiK, C&A
HM, bez potisku.