ahojte baby ,kde nakupujete oblečenie pre fakt chudu postavu bez prs 🤦🏻♀️ ,teda veľkosť xs?
Mám 32,160cm a 46kg ,ani po pôrode mi neostali kila navyše :( asi tak 4 mesiace po pôrode som mala tých 53 kg či bolo super mala som boky,stehna ,zadok prsia kým som kojila.No teraz je to otras podľa bmi som podvýživená :( a nie a nie pribrať ,citim sa takto zle .Riešim to aj s doktormi zatiaľ len vyšetrenia ale na tie čakám,jem každe dve hodiny a všetko niesom ani anorektička ani bulimička jesť mi chutí,žiadne diety .Kde nakupovať oblečenie aby na mne nevyselo tie čo ste take chudenke a nizke bezprse ? aby som nevyzerala ako dievčatko ale ako žena matka ,malý ma 1.7 mesiacov čiže som nonstop v pohybe .Nejake rady prosim ďakujem 🙏
@lilienlukacs ahoj nie ,u nás taká predajňa nieje ,či to len online? ja potrebujem skúšať a vidiet sa v tom
@linki90 ahoj, pozri remixshop, je to outletový a second hand obchod. Je to online, ale veci, ktoré ti nesedia velmi ľahko vrátiš, kuriér preto pride až k tebe domov. Ja tam kupujem hlavne rifle a nohavice XS a XXS. Majú aj appku, stiahni a nakupuj🙂😉
Tak je to tazsie pretoze teraz su mam taky pocit v mode cim sirsie veci tym lepsie a mne sa to ani nepaci ani nehodi a vo vsetkom plavam tym ze som nizka. Skor je to tak, ze ako kde sa mi podari natrafit 🙂
@linki90 Ja mam 12,5r dceru ma 155 a 44kg..a kupujeme damsku xxs alebo xs , 32 alebo 34 (napr.berschka, pull&bear, stradivarius)...teraz sme kupovali v pull&bear nohavice 32 velkost. Na take bezne nosenie sa este kupit da, ale kupit leginy na cvicenie - to bol challenge 🙄 . Skusala v Decathlone asi 10 modelov od detskych, po damske, kym sme kupili aspon jedny, co na nej neviseli a neboli kratke..
Presne, aj v sekáči sa dajú nájsť veľmi pekné kúsky, ktoré aj dobre sedia 🙂
Dcéra má 163 cm a 37 kg - nakupujeme v Stradivarius, Tally Wejl, Bershka, Pull&Bear ale aj v H&M som jej kupovavala nohavice 32
Mne aj xxs dakedy býva veľké, lebo je na vyššie baby. Ale objavila som teraz cez zalando, značka Esprit, veľkosť 32 košele, taká som šťastná, že je mi dačo dobre :D určite tam poskusam aj nejaké iné značky, vyzerajú byť niektoré šité na malé ženy. Vyfiltruj veľkosť 32, dokonca mi prišli raz šaty čo mi boli malé :D akože chápeš mne, skoro som odpadla. To bola značka glamorous petite. Mám 156cm, veľmi úzke plecia a 43kg
@travelllerka prosím ťa a kde kupuješ nohavice? Ja mám 153 cm a kúpiť nohavice, ktoré nemusím 5x rolovať je mission impossible...
@renka30 no na toto som ešte nedošla na nejakú univerzálnu značku. Naposledy som si našla dobre rifle v Levise. Ale mne sa teraz po pôrodoch rozšírili boky, takže o to horšie, že mám k tomu hrozne chudé lýtka. To len chodím po tých dievčenských obchodoch typu Bershka, stradivarius a skúšam rad radom. Ale nabudúce pôjdem určite znova skúsiť ten Levis, aj mi najlepšie dĺžka sedela a kvalita úplne iná ako tie pubertacke značky, tie ja rýchlo znicim.
Jednoznačne tally weijl, inde ani nekupujem
@travelllerka praveze ja mam teraz tiez taku postavu, ze mam hlavne boky a cez brucho sirsie (pri 153 cm mam 49 kg) a strihy, ktore som kedysi obliekla uz neobleciem. Kupovala som v C&A lebo tam maju aj skratene velkosti ale v poslednej dobe uz ani tam neviem nic najs...
@renka30 ja som aj v mangu dávno našla niečo, len tiež som musela skracovať. Teraz skôr nosím rifle, vyslovene nohavice elegantné nie, lebo som na materskej, ale také lezernejsie nohavice látkové som našla dobre aj v teranove.
Aj v HM som tuším videla xxs.
XS tam určite majú
@linki90 ahoj mohito poznáš? Veľkosti xxs.