Baby kde sa nakupuju tie fake adidas veci? Ukrajina ci madarsko? Dakujem za odpoved
@nessazulika Najlepšie nikde, pálila by som to na hranici a ľudí čo to predávajú a kupujú by som pokutovala. Je to dehonestacia značky a najmä urážka ľudí čo si kúpia original. Príde mi to choré
@niki101988 všetko je o peniazoch...
@mirkava Áno je ak na niečo nemám tak na to proste nemám a neponižujem sa napodobeninami
@nessazulika nikde... musela by som byť na hlavu padnutá, aby som to vedome kúpila a slepá, aby som to kúpila nevedomky...
tomu, kto by to chcel kupit vysvetli, ze seba by zhodil a sucasne podporil spinavy, podvodny, nelegalny biznis, ktory je trestny. radsej nech si kupi pekne teplaky alebo mikcu alebo tenisky hocikde, vobec nemusia mat 3 pasiky. isto sa dotycny aj jeho okolie budu citit lepsie, ako v hnusnej handre, z ktorej na kilometre krici lacnota (a tym nemyslim sumu v eurach).
@niki101988 mna to neponižuje a neponižuje ma ani ak vidím že to niekto nosí, načo vyhadzovať tolké peniaze za originál...
@mirkava len preto, že je to ponižujúce a podporuješ tým čierny trh, značky by boli oveľa lacnejšie ak by ľudia kupovali originál a nepodporovali čierny trh, tým aj drogové kartely a pod.
Na Slovensku je ešte dosť pipiek, ktoré si kúpia fake za cenu originálu a tvária sa ako majsterky sveta. Pri tom originál ani už posledné roky nie je tak drahý len treba vedieť nakupovať.
Teraz som kupovali mikina tepláky 50 EUR a to bolo v obchode Adidas Originals ale shity sú poznateľné ale up to you
@mirkava Lebo keď si kúpiš originál, tak ti vydrží. Je z kvalitných materiálov a prešiel kontrolou kvality. Ak si kúpiš fejk, možno pochádza z tej istej továrne. Ale je ušitý z iných materiálov (ktorých ne/závadnosť nikto nekontroluje, tak bacha pri nákupoch z AliExpressu!) a rozhodne neprešli žiadnou kontrolou. V konečnom dôsledku tak za rok vyhodíš za lacné veci, ktoré sa ti rýchlo vynosia alebo zničia, oveľa viac peňazí, ako keby si si kúpila originál. Ale asi na to máš. Tak si to môžeš dovoliť. :D
@monca1982 Myslím si, že tejto osobe asi nevysvetlíš rozdiel medzi výhodami originálu a napodobeniny. Proste je to krásne asi ako myslieť si o každom nábytku, ktorý je čierny, že je z EBENU 😀
Len pre ilustráciu, lebo aj ja som občas pažravá a chcem kúpiť lacno. Z AliExpressu som si kupovala legíny. Lebo Číňania sa neserú a majú rôzne crazy potlače, čo u nás nevidieť. Legíny stáli 5 Eur aj s poštovným. No nechcem vedieť, ako žijú tie šičky, ktoré ich šili. :/ Lebo sama legíny vyrábam a len látka s vlastnou potlačou ma stojí toľko. Kde je ešte práca a kde je dovoz? Ale, pointa je inde. Boli pekné, super sedeli na postave, pekne ušité, ale z hrozného materiálu. Zničili sa za 2 dni nosenia. Stačilo, aby sa mi o ne obšuchla kabela a boli na tom mieste potrhané. Takže vyhodených 5 Eur do luftu.
Legíny, ktoré som si kúpila z USA (s vysačkou Made in USA) a platila za ne ešte aj clo 😖 (stáli ma teda takmer 20 Eur) mám už dva roky.
Tak si porovnaj rozdiel @mirkava. 5 Eur = 2 dni, 20 Eur = 2 roky.
ja nepochopim ludi, kt. zamerne kupuju napodobeniny....to si myslite, ze to nevidno, ze to je fake? ved existuje milion inych znaciek, ktore su pekne a lacnejsie, tak preco silou mocou nieco naco nemam a tvarim sa, ze hej...ach....
@mirkava keď na to nemáš, tak si to nekupuj... "milujem" tie ženy čo majú adidas (akože strašnú značku) a pritom doma jedia rožky s treskou. treba skákať iba do tej výšky dokiaľ mi peňaženka stačí. nechápem ľudí čo musia dávať takéto otázky akoby bez značky boli menejcenní, ale keď kúpia nejaký lacný fejk zrazu je pre nich všetko ok...
veru, nie sme takí bohatí, aby sme si dovolili kupovat lacné veci 🙂
A mozno sme taky bohaty ze sa nam pacia I lacne fake a je nam jedno ze vydrzia jednu sezonu je to vec v kusu a verte tomu ze niekedy nieje rozpoznat fake od originalu.mam dziny kupene v hilfigery v jednom shope za 120e su stale rovnake farba ta ista a ten isty obchod len ina pobocka mi predali rifle cervenej farby a dodnes ich nenosim lebo mam snich cervene gate a dnu vysacka s made in turkey ...takze baby sami nevieme co kupujeme I ked to je luxusny obchodik tiez moze mat veci z turecka alebo ciny .
@niki101988
@monca1982
@zuska_bluzka kokso baby aká diskusia 🙂 opakujem, neponižuje ma ak niekto nosí "neznačkové" veci a je mi to dokonca sympatickejšie ako pipušky od hlavy po päty v značke.... mám na to aby som si to kupila a občasi si aj kupim ale musí to vážne stáť za to.... niektoré veci sa ti rozsypú ako tie od japoncov.... ale diskutujte dalej, poúčaste ... atď... pobavila ma poznámka o drogových karteloch....
Tak možno prekvapím pár žien,čo si myslia,že je hneď rozpoznateľné,čo je originál ale osobne poznám jednu,čo chodí na takéto nákupy do Maďarska (kedysi hromadne autobusmi a dnes individuálne autami),finančne si tým prilepšila celkom slušne,na jednej veci si prihodí 1 až 3 eurá,čiže nezdiera,ľudia sa tešia,že za pár šupov majú značkové tepláky,či súpravu,tričko a všetci sú spokojní. Pointa je v tom,že tam chodieva aj majiteľ jedného športového obchodu,ktorý tento istý tovar predáva za nehorázne ceny-samozrejme ako zaručený originál....a nie je napodobenina ako napodobenina. Dá sa tam napr.kúpiť napodobenina trička adidas za 2 eurá,aj za 6 eur. Rozdiel je v kvalite materiálu,na tom drahšom sú visačky,všetko ako na origináli a na tom lacnom je to len nažehlené niekde vzadu v sklade...mám tepláky,perfektné,nosím ich už tretí rok. Nejde mi tam o značku. Jednoducho sú super,aj keď sú z trhu a väčšinou nosím dlhšie tričká,tak značku ani nevidno 😉
@mirkava Ja nemusím mať za každú cenu na sebe vycapenú značku, aj keď je to fejk. Takže ak tu niekomu záleží na handrách, tak asi iba tebe. Akurát nemáš peniaze na to, aby si ich mohla nosiť, tak si oblečieš hocičo, hlavne nech je tam logo. A v sebe musíš skrývať niečo ohromné, lebo keď voľakto nevie rozdiel medzi Čínou a Japonskom, tak potom neni o čom. Musíš byť skvelý človek a tvoje vnútro je plné pokladov.
jaj zeny ... mozem okaslat vsetky adidasy a nike ... teplaky mam najradsej zo Slovenky - Silver - a tam kupujem aj funkcne pradlo. slovensk vyrobok a kvalitna prijemna latka. znackove mam len dvoje tenisky - na behanie a aerobick. a este lezky na stenu su znackove (ale tu znacku asi privrzenkyne versace nebudu posnat )🙂🙂 jaj - a dve tricka puma mi drahy kupil, ale z vypredaja za desku - takze sice boli z origi obchodu, ale ci su za tu cenu original - netusim 🙂
vseobecne si myslim, ze do znacky sa oplati investovat v topankach (ale aj to len v niektorych) - ale co sa tyka handier, tak tam uz ani nie ... kupim si teplaky za pade a ked v nich budem nahodou umyvat vanu a ostriekam ich savom, tak ma mrdne :( radsej investujem do zazitkov - a nevadi mi, ze som pri nich oblecena v neznackovych handrach, hlavne ze su ciste. tak sa tu nehluste - fejky/nefejky. u tintungov uz sice nekupujem davno, ale ked som si pred x rokmi z prvej vyplaty dovolila drahu bluzu do roboty, aby som bola za damu, skoro ma mrdlo, ked som na nej precitala "made in china"
@nessazulika Ja mám doma dosť kúskov od Hilfigra a ver alebo never vyrábajú v Turecku lebo je to pre nich lacné a to za koľko to predávajú je už iná vec. Ak by som si u nich ale kúpila vec a farbila by nestála by mi v skrini ako píšeš ale dávno by bola v obchode na reklamácii
@mirkava Keby si niekedy počula o čiernom trhu tak by si vedela čo všetko sa perie popri týchto handrách akože značkových. Nemusím mať značkové handry na sebe ani nesúdim podľa toho čo má kto na sebe.
Kúpim si tepláky aj v Tescu pokiaľ majú príjemný materiál a pôjdem v nich aj na nákupy. Príde mi však úbohé ako bolo písané vyššie keď si niekto kúpi fake a tvári sa dôležito.
Raz som takéto nedorozumenie zažila na večierku, keď sa zamenili šály a bolo mi nepríjemne aj za tú slečnu
neobjednava niekto z toho whole by som chcerla oprosit pre sebalen niekolko veci!!! kto by mi pomohol s tym
Aj adidasy su shitne a riadne ... ked chcem dietatu kupit normalne topanky v obuvi, tak su tam len same adidasy a niky umelohmotne kozenkove smejdy, uz od velkosti 22 ... neviem ktora chora hlava to vymyslela a uz vobec nechapem ludi co to kupuju ... na malu nozku je to uplna pohroma, ziadna anatomia aj ked to podvodne tvdria a nozka sa poti v tom plastaku. Hlavne ze dieta vyzera znackovo, myslí si lúza 😀
Myslím, že pani sa pýtala, kde to kúpiť a nie na vaše názory.
Ja ich nekupujem, ale uznám, že veľa týchto napodobením sú krajších na vzhľad, viac typov súprav, čo originál žiaľ nemá. Pekný deň 🙂
@niki101988.... Absolútny súhlas....
@zuska_bluzka akože co máš proti treske a rozkom, mňam 😉 😀
@eviq proti treske s rožkom vôbec nič 😀
AliExpres a napríklad aj kopa butikov sa tvari, ze predava len znackove. Ale len ceny znacke zodpovedaju