Kde kupujete lacnejšie konzervy pre psov?

5. dec 2022

kde kupujete lacnejšie konzervy pre psov? Alebo kde objednávate z internetu?

abbey1
5. dec 2022

Prečo chceš kupovať lacnejšie konzervy? Kúp mu radšej kvalitné granule, alebo surové mäso. Lacné konzervy určite nie. Len mu tým ublížiš a bude mať zdravotné problémy.

katkaseiner
5. dec 2022

tu je to asi ako s clovekom... to ze budu lacnejsie znamena len ze sa naje, ale zrejme mu to zo zdravotneho hladiska nic neda..

lija22
5. dec 2022

v dm drogerii maju lacne. mojmu to nechuti. ale lacne su, odpoved mas

irusa
5. dec 2022

kauflan...no stáli 0,89e a teraz stoja 1,69e...kupujem a žije

brembo
5. dec 2022

zoohit

natall113
5. dec 2022

Objednávam zo stránky spokojný pes značky ako Brit, marp, nuevo alebo od Pesko Nitra kupujem surové mäso

martina1985ba
5. dec 2022

ja by som v kauflande, lidli nikdy nekupila ....veta ,,kupujem a zije,, je dno ubohosti. krm si decko zvyskami z kuchyne ako sliepky a tes sa, ze ,,zije,, ...proste ak si nemozem dovolit krmit kvalitnymi konzervami tak to robim tak, ze kupim kvalitnejsie granule (za rovnaku sumu viac kupim a dlhsie to vydrzi) a kvalitnu konzervu dam len obcas, nie kazdy den.

martina1985ba
5. dec 2022

este doplnam - Josera

irusa
5. dec 2022

@martina1985ba od veci koment..... tá konzerva pre psa lepšie vonia a má lepšiu konzistenciu ako žrádlo, ktoré je určené pre ľudí.... už minule som vravela, že radšej si dám psiu konzervu... a to, že žije som naražala na predošlé príspevky...vysoká cena ešte nezaručuje kvalitu

natall113
5. dec 2022

@irusa za tú sumu kúpiš oveľa kvalitnejšie konzervy...žije a čo mu iné zostava...len asi ani nevie ako chutí mäso keďže má konzervy plne obilnín
Súhlasím s @martina1985ba radšej menej často a kvalitné
Hej lepšie vonia lebo je plná umelin

nelca84
5. dec 2022

@irusa ved presne o tom to je, je to odpad, same obilniny... v podstate krmivo pre sliepky zamaskovane zvyraznovacmi chuti a solou, preto vonia tak lakavo... ale stale je to odpad

irusa
5. dec 2022

@martina1985ba a čo su u teba kvalitné granule...ak máš doma čivavu, tak budiš...len neviem, či by si sa doplatila pri takému dobermanovi, bernardínovi

hederamonstera
5. dec 2022

@irusa tak clovek nech si nekupuje take plemena, ked na ne nema. To ako si ludia robia deti a zivoria

natall113
5. dec 2022

@irusa mám dobermana a dvoch jazvečíkov, maju kvalitnú stravu a predstav si doplatim sa

irusa
5. dec 2022

@natall113 daj typ na kvalitnú psiu konzervu

irusa
5. dec 2022

@natall113 ale vie....kupujeme aj mäso aj konzervy a granule , balenie za 40e

natall113
5. dec 2022

@irusa stačí čítať už som písala lacné sú Brit, nuevo, marp drahšie napr Bohemia Aj Grand Carno sú fajn dá sa nájsť
Všetko dokopy 40€?
Mesačné za 70€ objednávam len konzervy a pamlsky...

gabika0825
5. dec 2022

Ja osobne nemám psíka, ale kamoska má dvoch a kupuje v Dm drogerii, ale nejaké bio vraj. Je to tá Dm značka a aj granule kupuje od nich. Psikom to chuti

irusa
5. dec 2022

@natall113 nie granuly 40e čiste

irusa
5. dec 2022

@natall113 čiže približne rovnako dávam na to žrádlo ako ty

rhodesian
5. dec 2022

Bodreek, Brit care, Sam's field atď. Naozaj sa neoplatí šetriť na konzervach pre psov a kŕmiť odpadom , lebo potom sa "ušetrená" suma znásobí u zverolekára...

natall113
5. dec 2022

@irusa 70€ má stoja len konzervy a pamlsky granule su zvlášť pre jazvečíkov 50€ pre dobermana 75€ surové mäso okolo 40-55€ plus klbova výživa a iné srandy. Takže nie nedávaš skoro rovnako ako ja. A ďalší rozdiel je rozhodne v tom, že kupujem kvalitnejšie veci ako Kaufland. Ale nejdem sa tu hádať s tebou nieje to o tom koľko stoja granule alebo konzervy ide o ich zloženie

3009
5. dec 2022

Ja kupujem v Zoohite a mám psa s pankreatitídou, tak jedine kvalitné konzervy aj granule pre toto určené. Mesačne cca 50-60 eur.

cimage
5. dec 2022

Kupujeme granule bez konzervantov a farbiv a varime kosti/maso (my sme vegetariani). Ak sa neda, tak konzervy.

dominika1922
5. dec 2022

Kedysi som strašne chcela aspoň troch psov a najlepšie veľkých k tej mojej malej štvorkilovej. A potom keď som si vyrátala čo by ma to stálo aby som im mohla dopriať KVALITNÉ krmivo tak ma to rýchlo prešlo. Ono nie je super mať veľkého psa keď mu nedoprajem kvalitnú stravu. Keď sa ušetrí na strave tak sú zase väčšie výdavky na veterinároch. Jedine že by to bol nejaký nezmar ktorému nevadí aj horšia strava. Ale to je len môj pohľad na vec. Keďže som robila v obchode so žrádlom pre psov tak neodporúčam kupovať lacné konzervy. Radšej buď kvalitné granule alebo mäso pre psov

ninah1486
15. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja psa krmim len kvalitnymi granulami od slovakiafarma, keby mu mam dat lacnu konzervu tak to mu radsej nedam ziadnu