Kde kupujete kvalitné ponožky?

5. máj 2023

Prosím vás kde kupujete ozaj kvalitné ponižky, resp. ktoré su to? Taka kvalitná, pružná bavlna, čo hneď po prvom praní nevyzerá, ze má rok použivania za sebou, ďakujem vopred, ps: eshop najlepšie

camelie12
5. máj 2023

Fusakle maju pomerne kvalitne ponozky. Mame skusenost s damskymi a detskymi. Aj pekne vzory maju. Aj akcie zvyknu mat, mozno aj teraz maju.

Dedoles vobec neodporucam. Nie su pruzne a rychlo sa zmolkaveju.

katariinam
5. máj 2023

tiez odporucam fusakle... su drahsie ale vydrzia dlho.
dedoles sa speru, potom tlacia, des..
tatrasvit su tiez ok, ale len tie drahsie.

saxana000
5. máj 2023

Najlepsie mam z kauflandu nahodou som natrafila na 10 parov za par.eur a su jedny z najkvalitnejsich..spominane fusakle mam tiez ale mne pridu po oprati a ususeni strasne stiahnute a tazko sa obuvaju.

lenkahvh
5. máj 2023

pre koho ponožky? ak pre zenu, tak ja som velmi spokojna s tymi, co maju v lindexe, nederaveju, drzia farbu aj tvar - pre deti aj v kauflande alebo hm

kamowa
5. máj 2023

happy socks, kupujem online

lobic
5. máj 2023

mne sa taktiez osvedcili Fusakle, Dedoles uz viac nechcem ani vidiet :D operiem raz, mam zmolky a diery sa strasne rychlo spravili. proste cele zle. akoze su lacne, ale aj tak sa to neoplati vobec kupovat.

mmmonika
5. máj 2023

Shox

diaszoky
5. máj 2023

H@M ja ich mam 4roky

scila
5. máj 2023

Sebe a teraz už aj synovi kupujem roky tieto https://orlovskeponozky.sk/store/product/športo...
alebo v sportisime voxx, alebo Tatrasvit. A mužovi Shox https://www.shox.sk/e-shop/?psafe_param=1&gclid...

h2
5. máj 2023

@saxana000 Túto diskusiu som tu objavila ešte predpoludním, ale nezapojila som sa, lebo si hovorím, že to sem mám písať, že najlepšie ponožky kupujem v Kauflande? 😃 Ale je to fakt. Tiež tam majú viac druhov, kupujem tie drahšie, s takým širším okrajom.

saxana000
5. máj 2023

@h2 🤣 ale ozaj.

sakalaka
15. nov 2023

@h2 nemate prosim foto? Ponozky maju niekde medzi spodnym pradlom? Alebo to je nejaky obcasny tovar? Nechodievam tam 😅

h2
15. nov 2023

@sakalaka Ponožky majú stále, ale nie vždy majú tie, ktoré som mala na mysli. Keď budem najbližšie v Kauflande, pozriem a odfotím.

lasona
15. nov 2023

Belinda bambusove ponožky...sú parádne...majú hrubý lem , netlacia

sakalaka
15. nov 2023

@h2 to by bolo super 😊😊👍

h2
16. nov 2023

@sakalaka Dámske teraz nemali, ale v podstate sú rovnaké, ako pánske:

emma022
16. nov 2023

Mužovi kupujem Voxx so spevnenie pätou. To sú jediné ktoré mu vydržali viac ako rok, inak všetky predral na päte.

https://www.soxano.sk/radik-slabe-merino-ponozk...

yanni
16. nov 2023

Ak damske, tak ja som mavala happy socks ale uz sa mi nejak nepacia. Teraz uz si roky kupujem len Tommy Hilfiger a Falke. Detom Voxx, Frugi, Tatrasvit Stylovky a Falke. Muz ma Falke a Hugo Boss (business, prakticky len cierne). Dedoles neodporucam, to je jedna hroza. Sice sa neznicia ale hned po prvom prani zmensia a nie len na dlzku aj na sirku ostanu uzsie. A su tvrde. Minuly rok som starsej dcere kupila prvy krat z Tchibo a tie su tiez fajn pruzne. Vysoke percento bavlny a predsa super. Aj pancusky z Tchibo su detske perfektne.

sakalaka
17. nov 2023

@h2 ďakujem krásne, pojdem ich pozrieť 😊😊