Prosím vás kde kupujete ozaj kvalitné ponižky, resp. ktoré su to? Taka kvalitná, pružná bavlna, čo hneď po prvom praní nevyzerá, ze má rok použivania za sebou, ďakujem vopred, ps: eshop najlepšie
tiez odporucam fusakle... su drahsie ale vydrzia dlho.
dedoles sa speru, potom tlacia, des..
tatrasvit su tiez ok, ale len tie drahsie.
Najlepsie mam z kauflandu nahodou som natrafila na 10 parov za par.eur a su jedny z najkvalitnejsich..spominane fusakle mam tiez ale mne pridu po oprati a ususeni strasne stiahnute a tazko sa obuvaju.
pre koho ponožky? ak pre zenu, tak ja som velmi spokojna s tymi, co maju v lindexe, nederaveju, drzia farbu aj tvar - pre deti aj v kauflande alebo hm
happy socks, kupujem online
mne sa taktiez osvedcili Fusakle, Dedoles uz viac nechcem ani vidiet :D operiem raz, mam zmolky a diery sa strasne rychlo spravili. proste cele zle. akoze su lacne, ale aj tak sa to neoplati vobec kupovat.
Shox
H@M ja ich mam 4roky
Sebe a teraz už aj synovi kupujem roky tieto https://orlovskeponozky.sk/store/product/športo...
alebo v sportisime voxx, alebo Tatrasvit. A mužovi Shox https://www.shox.sk/e-shop/?psafe_param=1&gclid...
Belinda bambusove ponožky...sú parádne...majú hrubý lem , netlacia
Mužovi kupujem Voxx so spevnenie pätou. To sú jediné ktoré mu vydržali viac ako rok, inak všetky predral na päte.
Ak damske, tak ja som mavala happy socks ale uz sa mi nejak nepacia. Teraz uz si roky kupujem len Tommy Hilfiger a Falke. Detom Voxx, Frugi, Tatrasvit Stylovky a Falke. Muz ma Falke a Hugo Boss (business, prakticky len cierne). Dedoles neodporucam, to je jedna hroza. Sice sa neznicia ale hned po prvom prani zmensia a nie len na dlzku aj na sirku ostanu uzsie. A su tvrde. Minuly rok som starsej dcere kupila prvy krat z Tchibo a tie su tiez fajn pruzne. Vysoke percento bavlny a predsa super. Aj pancusky z Tchibo su detske perfektne.
Fusakle maju pomerne kvalitne ponozky. Mame skusenost s damskymi a detskymi. Aj pekne vzory maju. Aj akcie zvyknu mat, mozno aj teraz maju.
Dedoles vobec neodporucam. Nie su pruzne a rychlo sa zmolkaveju.