Kde kupujete kvalitné podprsenky?

tanecnica82
21. jan 2017

Dievcata, prosim Vas ake podprsenky kupujete, alebo skor na aku znacku sa mam zamerrat. Zhanam kvalitne podprsenky lebo co som zatial nakupovala bezne v Takko, New Yorker tak katastrofa. PO chvili sa kostice vyberaju ramienka natiahnu...Nedrzia poriadne tvar ....Uz som zufala, a to sa snazim ich prat v sietke a na najmensom stupni. Dakujem

lasina
21. jan 2017

Jedine Mark and Spencer,majú aj atypické veľkosti,a vydržia.Akurat podprsenka stojí cca 30 eur.Ale majú casto zľavy,niekedy kúpim aj za 10 eur.Ja nedám na nete dopustiť.

sissy27
21. jan 2017

@tanecnica82 skús Lindex, astratex.sk

tanecnica82
autor
21. jan 2017

@sissy27 dakujem astarex som pozerala len neviem ci maju aj kvalitu zodpovedajucu cene..Nepoznam nikoho kto by si objednaval z astarexu, preto vaham. Mam pocit ze zeny nejako toto neriesia vacsinou kupia v cinskom a hotovo...

sissy27
21. jan 2017

@tanecnica82 tak astratex.sk neviem ani ja, ale viem, že berú späť tovar, takže vyskúšať môžeš - objednáš a hneď uvidíš, keď to bude niečo podobné ako to, čo si mala doteraz, tak rovno vrátiš...
Ja sebe kupujem len Victoria's secret, kvalita top, akurát to nemáš kde vyskúšať a nie každý model sedí rovnako.

0silvia0
21. jan 2017

@tanecnica82 z astratexu som si objednala ale nesedeli mi, vratila som, bola to made in poland, teraz som si odtial objednala plavky a sedia tak neviem, boli v zlave. Podprsenky som si objednavala aj z bonprixu a kvalita vyborna, asi som natrafila na neznicitelny kus...Teraz boli zlavy v reserved tak som nakupila tam, vyzeraju kvalitne a mne uzasne sedia, stali 6 eur, tak ak by dlho nevydrzali, nebude ma to az tak mrziet

lasina
21. jan 2017

Ja by som sa bála objednať z netu,nakoľko si do kabínky zoberiem aj 10 typov a niekedy mi nesedí ani jedna.

0silvia0
21. jan 2017

@lasina tento styl nakupu nie je pre kazdeho, ale dnes je velmi oblubeny. Ja napr. si pokojne mozem objednavat cez net, som konfekcna postava, ak nieco nahodou nesadne, postu mam v blizkosti, tak vratim. Ja napr. nemusim chodenie z obchodu do obchodu ked nieco zhsnam, to mi tak vycerpa energiu, takze je fajn ze je viac sposobov, kazdy si vyberie ten svoj. Napr. kolegyne tiez zasadne neobjednavaju cez net, jedna ma privelke prsia, druha privelke brucho, tretia nema zadok atd., teraz myslim objednavanie celkovo, nielen podprsenky

tenerifka
21. jan 2017

Pre mña je kvalitna podpsenka taka, co ma siroke ramienka, je bez kostic a je vyrobena z bavlny.Lenze pri velkosti C az D je problem vsetky tieto kriteria splnit, este som nenasla obchod, do ktoreho by som sa s radostou vratila. Riesim to tak, ze kupim napr.vo WS alebo H&M a kostice jednoducho vyberiem.Inak kostice z WS su ovela tensie a ohybnejsie

tenerifka
21. jan 2017

Z internetu neobjednavam, kedze vacsina e-schopov neposiela k nam na ostrovy, a reklamacia uz vobec neprichadza do uvahy

lasina
21. jan 2017

@0silvia0 rozumiem,ja zase nemám rada cez net.Vec si potrebujem chytiť,poskusat viacero typov a veľkostí.Ja sa radšej prejdem do obchodu.Nemusim platiť poštovné a chodiť na poštu a baliť.

mimi27712
21. jan 2017

Ja som si objednala z Astratexu a je super, vybrala si podľa tej ich tabuľky a fakt som zistila, ze som cely čas nosila úplne zlu veľkosť, stala cca 30e ale myslím, ze stala za to. Potom som objednala ešte jednu a tu som vrátila, ta mi nevyhovovala.

roncakjakub10
21. jan 2017

Zdravím, moja priateľka kupuje hlavne tie značky bodyflirt alebo rainbow...

natalkanasta
21. jan 2017

@tanecnica82 Tak za kvalitu sa plati a ak mas dojem. ze vsetky zeny kupuju podprsenky v cinskom obchode, tak sa mylis... Dobra podprsenka stoji aj 30-50 Eur a vydrzi roky, samozrejme aj za menej v akcii sa da kupit.. Dobre znacky su Victoria´s Secret, Palmers... Periem s prac. prostriedkom na hodvab / vlnu na 30 stupnoch, aj tie co mam roky, vyzeraju ako nove. Podla hesla, nie sme taki bohati, aby sme si mohli dovolit kupovat lacne veci, radsej 2 poriadne veci ako 10 zlych.

sisaka
21. jan 2017

@tanecnica82 Victoria's Secret, od kedy som si kúpila pred mnohými rokmi podprsenku tam uz ani nechodím skúšať inde, rovno idem tam, dcéra to iste ...

tanecnica82
autor
21. jan 2017

dakujem, ved ja v pohode dam aj 50e len nie vzdy vydrzi 50e podprsenka roky 🙂 Victoria secret ma aj kamennu predajnu alebo len e shop?

natalkanasta
21. jan 2017

@tanecnica82 @sisaka Presne tak, ja na ne nedam dopustit, krasne a kvalitne 🙂 Ked som bola v USA, to bolo ako v raji nakupovat, pomerali ma, na kabinku dali stitok s menom, top servis.

@tanecnica82 Kamenne predajne su v Europe tusim len v Londyne a asi v Milane? (nie som si ista) Ja nakupujem tie podprsenky Victoria´s Secret aj cez net, ale treba ratat s clom a postovnym, ale ak si to mozes dovolit, stoja naozaj za to a vydrzia. Ziadne vypadane kostice alebo vyblednute farby, tie co mam (asi 10 -12) ani jedna nie je zdeformovana alebo vyblednuta.. Stale su ako nove dolezite je sa poriadne pomerat. Ja objednavam z VS o kosik mensie cislo ako kupujem v Europe, neviem aku maju skusenost ostatne zienky

hettinka
21. jan 2017

Victoria´s Secret je v Londýne na Oxford street

sisaka
21. jan 2017

@natalkanasta servis je super, ja som az tam zistila, ze som cely cas nosila menšiu veľkosť košíka akú som mala 😀.
Som nevedela, ze na Slovensku nie su predajne, potom je to ťažšie, ja si musím vždy vyskúšať, ako sedí, nie kazdy model mi sadne.
Este je celkom dobrá LaSenza, tam som si kedysi tiež kupovala, ale to neviem, ci majú obchody v Európe.

natalkanasta
21. jan 2017

@sisaka Ja som zase nosila predtym o cislo vacsiu velkost (asi som si namyslala, ze mam vacsia prsia ako v skutocnosti 🙂 ) Nie na Slovensku, ani v okolitych krajinach VS nie je. To je pravda, ze nie kazdy model sadne, ono to je riziko pri objednavani cez net.. Mne najviac vyhovuju Very sexy push up a dream angels tusim a potom uz len objednavam tieto modely, pretoze posielat naspat sa to neoplati (aspon som ja nikdy nevracala). Ale ono ked aj napr. ze sa niekto netrafi do modelu, velkosti, stale sa to da posunut rodine, kamoske, predat na bazari. Ja som blazon do VS, objednavam aj oblecenie, pyzama, topanky a jasne, ze sa mi viackrat stalo, ze nieco nesedelo, tak darujem, predam...

lilyianka
21. jan 2017

@tanecnica82 skus znacku Lormar....ja ak chcem dobru podprsenku kupujem len tam a samozrejme v kamennej predajni...stoji kazda nad 25-30€a vyssie,ale su skutocne dobre...aspon teda ja som spokojna....nenatiahnu sa a normalne ich periem a ani nemenia tvar...hlavne sa na nich nerobia puky 😉 ja mam jednu tusim aj viac ako 5r a stale je ako na zaciatku....druhu mam cez 2r a tiez je ako ma byt....dalsiu mam len chvilku a malo ju nosim.....ostatne z f&f,new yorker,takko,a pod.obchodov sa o chvilu vytahali....este mozno z H&M su celkom dobre,len mne nesadnu dobre

honey691
21. jan 2017

skus Wonderbru...raz som skusila a inu uz ani nechcem...kvalita je vyborna a za normalne ceny...prvu som si kupila v predajni ale momentalne uz rovno objednavam z e-bielizen.sk 🙂

sissy27
21. jan 2017

@natalkanasta
@sisaka victorias secret predajne sú na niektorých letiskách v Európe, najbližšie vo Viedni, ale tam sa dostane len človek s platnou letenkou a oproti USA sú ceny výrazne vyššie a výber podstatne menší 😏 ale ak je príležitosť, tak za účelom vyskúšania je to fajn

natalkanasta
21. jan 2017

@sissy27 Pred nejakym casom som bola na letisku v Mnichove, je tam tiez obchod VS, ale hlavny sortiment bol kozmetika. Co sa tyka spodneho pradla, mali tam toho veeelmi malo. Mali tam aj nohavicky, kus 15 Eur tusim. V USA alebo na nete su o dost lacnejsie.

sissy27
21. jan 2017

@natalkanasta ja som len tak na nakukla vo Viedni, ale ako som písala, veľmi obmedzený sortiment a výrazne drahší ako v USA... Tak ale letiská no, tam sa nič iné čakať nedá 🙂

jelenciatko
21. jan 2017

Ja som maximálne spokojná so značkou Formát,perfektne držia,krásne tvaruju a úžasne dlho vydržia.A cena je tiež znesitelna.

jelenciatko
21. jan 2017

Ospravedlňujem sa za preklep,značka LORMAR.😉

helga170
12. feb 2018

Astratex poznám, je tam veľký výber. Inak, keď vám podprsenka nesedí, nie je to problém astratexu, ale výrobcu. Každý to má trošku inak. To je ako s topánkami. Ako to robím ja? Ja si vyskúšam nejakú značku a čo presne mi sedí. Zrovna zhodou okolností mám rada Lormar. Mám presne všetko otestované a objednávam si ho u toho, čo má naj cenu podľa Heuréky. Naposledy mi vyšli títo https://www.moje-bielizen.sk/vyrobci/lormar. A tak sa proste nemôže stať, že mi to nebude sedieť.

miselle95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz