Žienky kde si kupujete ozaj kvalitné dámske oblečenie?
Žiadne Takko,gate,KiK...ani nič podobne
Peek Cloppenburg, tam su zastupene rozne znacky -aj drahe ako maxmara, marccain, Armani, boss, aj hodne ovela lacnejsich, kvalita byva velmi dobra a su tam od sportovych veci po vecerne saty….myslim ze u nas je len v Bratislave ….a ked su zlavy da sa….
@tajik ako čo .. napr mam jedny rifle zo Zary a nedam na ne dopustiť sú lepšie ako rifle od Guess
Ale zase ine rifle zo Zary nie su tak dobre .. treba skúšať a hladať
Nie vždy to musi byt značkove oblečenie
Ale hej obchod Peek&Clopenburg je super na taketo hladania lebo tam najdeš toho kopec ale nevyhla by som sa ani tej zary napr
Je milion obchodov a eshopov, napriklad pre mna su take, kde kupujem iste veci vzdy napriklad calzedonia - rifle a plavky len z tadeto, intimissimi vsetka spodna bielizen, a ked chcem daco znackove tak vacsinou tommy hilfiger, obycko veci bezne h&m, nee yorker a tak
Ja mám pár kúskov, ktoré držia už roky a stále ich dokola nosím - blúzky americkej značky Loft (z nejakého sekáču, mám asi 3 a sú úžasné, vyzerajú stále ako nové), nohavice väčšinou Massimo dutti, ale človek kúpi niekedy kvalitné, niekedy nie, ťažko to oodhadnút a potom spodné prádlo intimissimi dlho vydrží.
@beataxxx Max Mara marccain áno to si z dámskych vypichla naozaj tie najkvalitnejšie ale Armani a boss sú len značky kvalita je mizerná 😊
Dakujeeeem vám
Idem pogoglit😊
Tommy Hilfiger, skoro celý šatník mám odtiaľ. Ale tiež musíš vyberať, nie vsetko
www.nila.cz, je tam vylucne europska slow fashion moda
Niektori ludia naozaj nerozumia pojmu kvalitne oblecenie a su v domneni ze od Armaniho, Gicciho, Hillfigera,Bossa neviem koho ze to je kvalita 🤦 to su len max najviac spoluparizovane predrazene znacky z celeho sveta vyrabane rovnako niekde v Bangladezi🤦 kvalita je hlavne o materialy a strihu a nie o nasivkach takze tu najdes aj v takom Takku ci Sinsayi....lebo zrovna tricko od Armaniho za dajme tomu 150€ zlozenim materialu napr 70% polyester teda kvalita vobec nieje 😂
Mam take pravidlo, ze ked drahsiu vec, tak sa snazim, aby bola nadcasova, vtedy sa to oplati podla mna, len si treba udrzat figuru- co sa mi v poslednej dobe moc nedari🙂🙂🙂
@tajik co konkrétne, na akú príležitosť?,šport, do prace, večerná roba, lezerna elegancia??