Dobrý deň, kde kupujete elegantne saty? Skôr elegantne na bežne nosenie. Ďakujem za rady
@erikamamo dostala som ponuku v práci na vyššom poste, čiže elegantnejšie oblecenie by som chcela 🙂
pozri bonprix
Mohito
A nejake miestne butiky s odevami nemate? Ale napriklad aj v reserved, h&m, zara ci lindex maju aj elegantnu modu…
www.chantall.sk
A potom napr. Marc Cain, Comma, Hugo Boss, Taifun. Ak lacnejšie, tak v Peek&Cloppenburg Jake´s, Montego, Oliver, Esprit
Mango, Massimo Dutti, Mohito, Gant, Marc o'Polo, Lindex, Vero Moda
peek+cloppenburg - maju v ponuke rozne znacky, aj cenovo dostupne, aj uplne ustrelene. a ak natrafis na vypredaje, tak za naozaj smiesne ceny
@melanta s comma si spokojna?
Dakujem 🙏
HM, reserved, lindex, tesco, kedysi som kupovala rada v orsay, ale ten už nie je. Najčastejšie košele a slušne nohavice, sukne, blúzky a saká, šaty.
@zmrzlinka2021 rifle, šaty, kostýmy, blúzky áno. Ale mala som 2 svetríky odtiaľ a obidva po pár praniach žmolky.
@melanta a chodis priamo do ich predajne (viem ze na nivach maju) alebo cez eshopy? cez ktore?
@zmrzlinka2021 chodím priamo do obchodu, ale do Viedne. Cez eshop kupujem len značky, ktoré nie sú v BA ani vo Viedni. Na Nivách som ešte nebola, tak ani neviem, že už majú obchod aj u nás. Predtým ich mávali v Peeku, ale taký slabší výber.
Asos, Zalando a potom rozne male butiky v okoli ( co vidim ze sa hodi)
Este Zalando lounge odporucam
pozri este moda prostejov
Pekne saty sa najdu aj v Betty Barclay, Gerry Weber.Ja si vsetko kupujem online na Bestsecret alebo v Parndorfe. Ale vela zalezi aj od toho, kolko chces do tych siat investovat.
Chantall 🙂 ♥ a svojho casu aj Orsay ♥ len ten sa uz nejak zopsul, mam pocit :(
prepac, ale elegantne na bezne nosenie? :D neviem absolutne, ze co si mam pod tym predstavit, pretoze ja teda rozhodne elegantne veci bezne nenosim :D