Baby kde kupujete adventné vence/svietniky? Také pekné originálne, niečo ako na foto čo prikladám. Alebo objednávate?
Ďakujem za tipy 🙂
Toto maju v Kulle ale počitaj cena 40- 70eur, potom na Sashe som videla a ja som kupila davno na vianočnych trhoch
@tosomja a vieš to spravit? To tak ĺahko vyzerá, ešte som len k omotaniu čečiny okolo kruhu prišla, už to vyzeralo otrasne..
Ja momentálne nemám čas na také som rada, že som urobila sebe
Ja som si kupila v kauflande taky dlhy adventny svietnik z konarikov. V pepcu si kupila biele male gule, vtaciky a vetvicky a dnes si ho dodekorujem sama. Cele ma to stalo 15 eur. Sviecky este dokupim.
@karolinakr preco otrasne?musis mat dobru cecinu narez si ju na kratsie a omotaj drotikom, alebo ja si to napichavam do piafloru toho zeleneho, ked nechcem gulaty veniec.Uz si robievam sama obkukam inspiracie dekoracie mam, sviecky a len pomenim podla farby.Plus si tam dam drobne ledky okolo
Ja som si dala podla predstav vyrobit na sashe
Ja si každý rok vyrábam sama, podľa svojich predstav a aj to lepšie vyjde, nerozmyslala si tiež nad tým? 🙂
Robím si sama,každý rok.
Kľudne vyskúšaj😉podľa svojich predstav
Vyraba mi jedna mamicka tuna na mk ....ked to porovnam ze v obchode stojí aj okolo 50e tak urcite sa mi to oplati viac a mam dobrý pocit ze som ju podporila aj jej tvorbu takouto formou
@iwuanka jeho a nemožeš mi potom vysledok ukazat?
@queeninthenorth
@terezka1947
Baby ja som úplne ľavá na takéto veci 🙈
@luccija škoda, že som neodfotila tak to odstavalo..a dekorácie mas odkiaĺ? Bola som Hornbachu - 1 vecička 7.50e a viac..no to by ma ten veniec vyšiel aj na 70eur
No proste ĺahšie to vyzera ako sa to robí
@karolinakr zo zahradnictva, kvetinarstva rozne kupujem ozdoby, ale ja nemam rada preplacane vence tie co su tu na fotkach su na mna uz moc prezdobene.Mam pekne sviecky a k tomu par dekoracii nirkedy mam aj mensie vacsie gule a a kupim v zahradnictve cecinu vacsinou striebornu jedlicku ta sa dobre viaze.A co mi zostane dam na okna s gulami a led svieckami.Drotik davaj nahusto naucis sa🙂a vzdy si spravis iny
@luccija tak kukaj! Nakoniec to nedopadlo tak zle, na to, že som ho robila prvy krát..čo myslíš? 👀
@karolinakr pefektne vidis aka si sikovna🙂
@luccija diky ! priznam sa, že som trošku zvedava aj na tvoj.Ak sa ti chce, tak daj foto 🙂
@valeria_h skús FB. Je ich veľa. Ja si robím sama. Dekorácie kúpiš aj v Tedi napríklad.