Dobrý deň,
idem si po radu, kde a ako správne kúpiť podprsenku, keď je jeden z prsníkov väčší. Môj problém je dlhodobý. V podstate odkedy mi prestali rásť prsia. Mám 34 rokov, jedno trojročné dieťa.
Keď som bola mladšia, tak som to až tak neriešila, lebo prsia boli pevné,ešte pekne tvarované a aj celkovo postava, bola som chudsia o dobrých 15 kg.
Raz, keď som bola u doktora na sono prsníkov, tak ten sa nad tým trochu pozastavil a skonštatoval, že pôrodom a dojčením sa to hádam upraví. Veľakrát mi to aj manžel povedal, keď ma hladil, že tento pravý máš oveľa väčší a že on ako muž to nielen vidí pohľadom, ale aj cíti v ruke 😊
A v podstate vždy pri gynekol prehliadke to bývalo to isté. Doktorka to spomenula, prekontrolovala, vyšetrila, zapísala a hotovo.
A vraj je všetko v poriadku, len proste väčšina žien má jeden väčší ako druhý. Tak som to aj brala. Nikdy som z toho nerobila drámu. Ale v poslednej dobe mám s tým problém hlavne preto, lebo si neviem kúpiť podprsenku. Žiadna mi nesedí. Veľakrát som strávila v obchode hodiny, ale aj tak to nebolo také, aké by som naozaj potrebovala, tak som si nakoniec kúpila aj takú, s ktorou som nebola stotožnená, lebo vždy sa našli miesta, kde sa mi doslova vylievala koža, alebo keď som sa predklonila, prsia mi idú vypadnúť. A teraz po pôrode je to ešte horšie. Ten jeden je väčší hádam aj o 2 čísla a sú ovisnute. Okrem toho, cez internet si tento kúsok oblečenia netrúfam kúpiť.
Poraďte ak máte skúsenosti, aspoň aký typ podprsenky kúpiť, lebo ja som už stratená v tom. j vyliezali.
Dala by som si usit na mieru, ak teda neplanujes plasticku upravu, co by ich zladila dokopi.
@anjelicek26 to je super nápad, akurát na strane menšieho prsníka bude treba väčšiu vypchávku. Keď nebude dosť vidno rozdiel aj cez oblečenie 🤔
kupit podprdu s vypchavkami a z jedneho vatsieho dat vypchavku prec a nechat len v mensom .. rozdielne velkosti su u zien normalne nieje to vada ...
@lelinka611 ano krajcirky toto vedia dobre spravit, ved v podstate prave pre tuto odlisnost nieco ako sitie pradla na mieru existuje, nie kazda vie nakupit v obchode.
Ja mam ten isty problem odjakziva- mam rozdiel 2-3 velkosti a doktor mi povedal, ze je to normalne u kazdej zeny, ale vacsina ma rozdiel iba o jedno cislo.....pre mna je idealne kupovat trickove podprsenky (bez kostic a vystlane), aj pushupky niektore sadnu (kupujem "medzicislo"- na jeden prsnik velkost vacsia, na jeden velkost mensia- ale iba o cislo mensia a vzdy sa orientujem podla vacsieho prsnika). A este sportove podprsenky udrzia vsetko na mieste a rozdiel nevidno...
Astratex 😉 ja som si tam nasla a sadli aj ked mam rozdiel vo velkostiach...
ja mam tiez dobru skusenost s astratexom, tiez mam jeden asi o cislo vacsi, ale ja si kupim podprsenku, co sadne na ten vacsi, nech sa nic nevylieva, a ten druhy dam vypchavku a vyrovna sa to...
Ahoj, poslala by som ti správu