Kde kúpiť podprsenku, keď je jeden prsník väčší

16. mar 2021

Dobrý deň,
idem si po radu, kde a ako správne kúpiť podprsenku, keď je jeden z prsníkov väčší. Môj problém je dlhodobý. V podstate odkedy mi prestali rásť prsia. Mám 34 rokov, jedno trojročné dieťa.
Keď som bola mladšia, tak som to až tak neriešila, lebo prsia boli pevné,ešte pekne tvarované a aj celkovo postava, bola som chudsia o dobrých 15 kg.
Raz, keď som bola u doktora na sono prsníkov, tak ten sa nad tým trochu pozastavil a skonštatoval, že pôrodom a dojčením sa to hádam upraví. Veľakrát mi to aj manžel povedal, keď ma hladil, že tento pravý máš oveľa väčší a že on ako muž to nielen vidí pohľadom, ale aj cíti v ruke 😊
A v podstate vždy pri gynekol prehliadke to bývalo to isté. Doktorka to spomenula, prekontrolovala, vyšetrila, zapísala a hotovo.
A vraj je všetko v poriadku, len proste väčšina žien má jeden väčší ako druhý. Tak som to aj brala. Nikdy som z toho nerobila drámu. Ale v poslednej dobe mám s tým problém hlavne preto, lebo si neviem kúpiť podprsenku. Žiadna mi nesedí. Veľakrát som strávila v obchode hodiny, ale aj tak to nebolo také, aké by som naozaj potrebovala, tak som si nakoniec kúpila aj takú, s ktorou som nebola stotožnená, lebo vždy sa našli miesta, kde sa mi doslova vylievala koža, alebo keď som sa predklonila, prsia mi idú vypadnúť. A teraz po pôrode je to ešte horšie. Ten jeden je väčší hádam aj o 2 čísla a sú ovisnute. Okrem toho, cez internet si tento kúsok oblečenia netrúfam kúpiť.
Poraďte ak máte skúsenosti, aspoň aký typ podprsenky kúpiť, lebo ja som už stratená v tom. j vyliezali.

lelinka611
16. mar 2021

Ahoj, poslala by som ti správu

anjelicek26
16. mar 2021

Dala by som si usit na mieru, ak teda neplanujes plasticku upravu, co by ich zladila dokopi.

lelinka611
16. mar 2021

@anjelicek26 to je super nápad, akurát na strane menšieho prsníka bude treba väčšiu vypchávku. Keď nebude dosť vidno rozdiel aj cez oblečenie 🤔

syslik81
16. mar 2021

kupit podprdu s vypchavkami a z jedneho vatsieho dat vypchavku prec a nechat len v mensom .. rozdielne velkosti su u zien normalne nieje to vada ...

anjelicek26
16. mar 2021

@lelinka611 ano krajcirky toto vedia dobre spravit, ved v podstate prave pre tuto odlisnost nieco ako sitie pradla na mieru existuje, nie kazda vie nakupit v obchode.

vevesh
16. mar 2021

Ja mam ten isty problem odjakziva- mam rozdiel 2-3 velkosti a doktor mi povedal, ze je to normalne u kazdej zeny, ale vacsina ma rozdiel iba o jedno cislo.....pre mna je idealne kupovat trickove podprsenky (bez kostic a vystlane), aj pushupky niektore sadnu (kupujem "medzicislo"- na jeden prsnik velkost vacsia, na jeden velkost mensia- ale iba o cislo mensia a vzdy sa orientujem podla vacsieho prsnika). A este sportove podprsenky udrzia vsetko na mieste a rozdiel nevidno...

aspinka
16. mar 2021

Astratex 😉 ja som si tam nasla a sadli aj ked mam rozdiel vo velkostiach...

missviolet
16. mar 2021

ja mam tiez dobru skusenost s astratexom, tiez mam jeden asi o cislo vacsi, ale ja si kupim podprsenku, co sadne na ten vacsi, nech sa nic nevylieva, a ten druhy dam vypchavku a vyrovna sa to...