Oblečenie pre vysokých mužov (2metrovych),kde kúpiť prosím?
Môj manžel ma 2 metre, väčšinou sú mu ako tak dobre veci z tých drahších značiek Mustang , gant, napapirji, ale minule som mu kúpila tričko v tescu a bolo dobre , mali tam take väčšie veľkosti ako 2-3 XL
@luciferisko18 ono tie veľkosti 2xl,3xl sú hlavne viac široké ako dlhé. Ja kupujem hlavne v nexte,ale teraz je to tam po brexite nejaké biedne.
@sesilia ahoj pozri aboutyou a ked das kolekciu vacsie velkosti je tam kategoria ze vysoky
@sesilia teda je pri produkte napisane ze "vysoky"
Muž má 195 CM, ale má dlhé telo aj ruky, kupujem v Tesco alebo hľadám predĺžene veľkosti, na Bonprix
@dominikac321 dakujem
Ahoj môj priatel má 197 cm a teraz si nakúpil dosť oblečenia značky Amstaff ..Veľkosť tričiek a mikín mu stačila XL a tepláky a nohavice 2XL a úplne super 👌👌👌 Je síce dosť chudý ale zato vysoký.. Amstaff je super značka aj ja mám od nich nejaké veci😊
@natyreggae dakujem
Môj má 198cm a je síce troska aj do šírky ale naposledy objavil Gant a tam mu vyhovovali najviac veci, napr košele mali dlhšie ako inde, tiež teplaky a svetre..tiež si rad kupuje Camp David...na doma si zvykne kupovať aj v F&F, pripadne športové klasika Nike a Adidas