Kde kúpiť kvalitné matrace za rozumnú cenu?

tosaneda
15. aug 2019

Ahojte kocky,

rada by som sa opytala, mate niektora skusenost s kupou kvalitneho matraca v pomere cena a kvalita? Vcera sme totiz nastivili jednu specializovanu predajnu a ano uznavam da sa povedat, ze to co sme tam vyskusali bolo naozaj skvele oproti tomu co sme poskusali napr. Mobelixe a podobnych obchodoch. Mame predstavu o takych, ktore Vam po lahnuti povedzme obopnu telo, nikde Vas nic netlaci a spite fakt naozaj ako na "oblaciku".. V tej specializovanej predajni sme toto v podstate nasli, samozrejme chapem, ze zalezi aj na rostoch, ale matrac je nemenej podstatny.. Rozumiem, ze za kvalitu sa plati a setrit sme rozhodne nechceli ale zas cca 600 eur (po ich zlave este rozmer 80×200 cm) za jeden matrac mi pride trochu dost. Dakujem za rady.. 😊

sissy27
15. aug 2019

@tosaneda mám dormeo, tiež stáli pár stoviek a neľutujem. Nie je to investícia na rok ani na dva. V spálni ho mám cca 8-10 rokov a absolútne nič mu nie je, takže pri tej životnosti to zas nie je tak veľa peňazí, ale chápem, že jednorazovo to zaplatiť je záťaž na rozpočet. Skús pozrieť ešte iné kvalitné značky, možno nájdeš niečo lacnejšie, akciu, možnosť splátok...

tosaneda
autor
15. aug 2019

@sissy27 Dakujem, tiez sme obzerali aj dormeo uz, len na predajnu sme sa este nedostali.. Urcite potrebujeme kupit a urcite pred kupou vyskusat, po tejto skusenosti isto chcem najprv vyskusat "ochytat, olezat"🙈😉.. tak jasne, ze sme chceli investovat viac nez par stoviek, ale toto mi uz prislo trosku cez rozpocet, preto verim ze najdeme o nieco lacnejsie.. dufam 🙏

sissy27
15. aug 2019

@tosaneda inak dormeo môžeš do 30 dní vrátiť ak ti nebudú vyhovovať a vrátia ti peniaze. Neviem či ešte niekto toto ponúka, ale očividne sú si kvalitou svojich matracov istí. A teda môžem potvrdiť, máme na viacerých posteliach.

mrkvicka060
15. aug 2019

Moj muz ma problem s matracom, ma 100kg a kazdy matrac je hned vylezany a boli ho po noci chrbat. Za 6 rokov sme 3x menili. Takze sa pridam k tejto teme, tiez ma zaujimaju kvalitne matrace, hlavne pre vahovo tazsich jedincov...

tosaneda
autor
15. aug 2019

@mrkvicka060 ..boli sme tu pozriet https://www.prespanok.sk/vyrobcovia/tempur?gcli... ako fakt musim uznat ze kvalita ale tie ceny trosku fakt dost.
@sissy27 Dormeo je znacka, ktora tu je uz par rokov tak verim, ze sa mozem spolahnut, len mam moznost ist omrknut tak najprv urcite pojdem. 😊

dskjhfdlkdjhl
15. aug 2019

My mame dobru skusenost s matracmi z JYSK-u, ale tymi drahsimi, penove-GOLD, tam si uz treba vybrat podla toho, ci clovek chce tvrdy/makky.

moonka1
15. aug 2019

@tosaneda podla mna by sa do madracou malo investovat najviac, netreba ani tak do ramu postele, ale hlavne aby bol madrac kvalitny a spanok dobry, odpocinok 🙂

chicca555
15. aug 2019

@tosaneda pozri materasso, konkretne sultan hydrolatex plus, niekolko rocna spokojnost, na zaklade mojho odporucania si ich kupil aj brat a aj nasi, ti kupovali na veltrhu nabytku v NR, mali vtedy aj vystavne zlavy https://materasso.sk/matrac/722

andi20
15. aug 2019

My mame matrace materasso hydrolatex plus a sme s nimi velmi spokojni. Nosnost do 150 kg tusim. Mame ich 11 rokov a teraz ich budeme menit. Az teraz sme pocitili, ze zacinaju byt vylezane. Mame tvrdost T4, kedze mame radsej tvrdsie matrace. Manzel ma okolo 94 kil.

sandrinne
15. aug 2019

@tosaneda my mame spirit a velka spokojnost, kupene v akcii 1+1
https://www.matrace-mapemi.sk/eshop/zdravotne-m...

pasikavamacka
15. aug 2019

Mame matrace Vegas, tastickove, lacne neboli 500e jeden, ale spi sa na tom ako na oblaciku.

dominika18muc
15. aug 2019

My mame matrace segum, je to slovenský výrobca a naozaj mega kvalita, a teraz som pozerala ich stránku a majú 45% zľavy na matrace tak to by ste mohli super kúpiť, my sme tam bez zľavy za matrace a rošty dali cca 1300€ takze teraz s tou zľavou by to mohlo vyjsť pekne 😉

kika831
15. aug 2019

@tosaneda albero- maju dobry vyber, my mame uz druhe matrace od nich a sme spokojni. Daju sa poskusat a aj vam poradia.

maminkasisa
15. aug 2019

@dominika18muc tiez mame od nich a spokojnost velka

blackpeon
10. aug 2020

chcel by som sa opytat na matrac
viscosense latex natur
https://raj-matracov.sk/matrace-1-plus-1/586-la...
co si o nom myslite ? ma ho niekto ? pripadne co si myslite celkovo o znacke ?