Baby, chcem sa opýtať či viete odporučiť nejakú značku kvalitnej obuvi. Chcem si kúpiť pre seba dámske čižmy - jesenné členkové a tiež nejaké vyššie zimné. Uvažujem nad značkou Lasocki z CCC, tak by som chcela vedieť aké s ňou máte skúsenosti (hlavne čo sa týka čižiem). Chcela by som, aby vydržali dlhšie ako jednu sezónu, a tiež aby sa dali nosiť aj keď prší a nepremokli či nezničili sa (veď jeseň je predsa sychravá tak na to potrebujeme aj vhodnú obuv 😉 ). Vopred ďakujem za každú radu a skúsenosť 🙂
Ja nakupujem čižmy hlavne v deichmanne. Asi to závisí od topánok, jedny som musela reklamovať ale ostatné mi vydržali tak 3 sezóny bez problémov. Dnes som skúsila nakúpiť v deichmanne v Plnej Peňaženke tak by som mala z nákupu ešte dostať aj nejaké peniaze späť.
Ja som si kupila lasocki v ccc vo vypredaji koncom zimy, super cena, ale tvrde zospodu. Nastastie som kupila o chlp vacsie, dala gelovu stielku a su ako papuce. Nosila som ich mozno 2 mesiace a myslim, ze este minimalne tuto zimu vydrzia, nic im nie je. Mam aj od Batu cizmy, tie som nosila dokym som nekupila lasocki a tiez su dobre. Hlavne ti musia sadnut.Tie znacky, co spominala novana su super, ale ina cenova kategoria. Timberland mam sandale, a samozrejme som s nimi spokojna. Ak chces, aby topanky nepremokli, treba impregnovat a olejovat.
Ecco, Hogl, ak ich planujes nosit aj do dazda, tak modely s Gore-tex membranou - cim sa dost zuzi vyber :/
Kozene gabory priamo u nich v podnikovej predajni
hogl, ecco, geox..ostatne su vyhodene peniaze
robel.sk moj najnovsi objav
Keďže ideš prevažne po kvalite, tak napr. Tamaris, Geox, Timberland (Tamaris u mňa najpohodlnejšie).
Hogl a Ecco a Gabor sú trebárs na mňa moc "starecke", nepáči sa mi skoro nič od nich, aj keď kvalita je určite dobrá. To sú značky, ktoré nosia moji rodičia a rodičia mojich známych.a to nemám 20 rokov 🤣
ja mam camper uz viac ako 5 rokov jesenne a nepremokaju a nic im nie je. ale maju taky specificky styl ktory sa nie kazdemu paci
Za mna je top Ecco. Mam ich roky a su neznicitelne. Kozenne a kvalitne 😊
tiež súhlasím, v Robel-i sa dajú nájsť parádne boty, odkedy som tem obchod objavila, kupujem len tam. ďalej je super Ecco, geox...s hogl nemám skúsenosť.
Ja som sice teraz nakupila v Ccc lasoczki ale letne.a vo viedni.
Momentalne boli super vypredaje.kazdpadne su ako papuce.koza je koza.kolko vydrzia uvidim.
Ale mam take cizmy ako spominas aj od deichmana a take 2 sezony preziju...
Mam cizmy z draheho obchodu kozene a tie mam samozrejme uz velmi dlho a su stale fajn.
Zalwzi kolko chces investovat a ako deries obuv.