Kde kúpiť bio produkty?

dahlia25
10. sep 2022

Ahojte, tie, čo praktizujú zdravý životný štýl, kde kupujete “bio” veci? Napríklad prírodnú hygienu (ale ozaj prírodnú), kozmetiku, čaje,atď. (Nehovorím o tých “bio eco natural” hlúpostiach z drogérie, tie okolo prírodných zložiek ani len nešli).

V kamenných obochodoch, ktoré sa touto témou zaoberajú majú väčšinou veľmi malý výber.

liloastitch
10. sep 2022

Kozmetiku kupujem od pani na fb, tiež nemá bohvieaký výber,ale základ v pohode, jej výrobky mi vyhovujú.

majamat
10. sep 2022

no veru nie je prirodne,a ko prirodne, treba dokladne citat. ak je niekde napisane, ze obsahuje 90% prirodnych zloziek, stale zostava este 10%, cize to samozrejme prirodna kozmetika nie je, no to este neznamena, ze vdrogerkach sa prirodna kozmetika nenachadza.

napr, v DM drogerke jej maju clekom dost.
ich znacka Alverde, Babylove ( tuhe mydlo a maslo ) dalej Corine de Farme, Kueshi, Madara, Nature Box, Purity Vision, Saloos, Weleda, Dulcia, Botanica Slavica, Ťuli a Ťuli, Mylo, Two a dalsie.

inak som parkrat kupovala prirodnu kozmetiku aj v Bio obchode.

majamat
10. sep 2022

tu je vyber zo vsetkeho na telo a tvar https://www.mojadm.sk/starostlivost-a-vone/prir...

dahlia25
autor
10. sep 2022

@majamat pozerala som práve tieto značky v dm, skoro všetky obsahovali minimálne parfum… mimo detských produktov, ale tie nevyužívam aj tak

stannkal
10. sep 2022

@dahlia25 aj bio kozmetika obsahuje parfum, akurát nie je vyrobený synteticky ale z prírodných éterických olejov. Väčšina značiek máva ale aj neparfumované produkty. Ak chceš obrovský výber, pozri ecco verde. Suché potraviny kupujem DM Bio, tie sú veľmi dobré.

majamat
10. sep 2022

@dahlia25 ako ti uz napisala @stannkal aj ked je tam parfum, to neznamena, ze to nie je prirodne. hore si neuviedla, ze chces bez parfemacie.

bimbambom
10. sep 2022

@dahlia25 ak chceš ísť naozaj prírodne , bez všetkého , kúp si olej . Napr mandľový - ten môžeš dať na telo aj tvár . Alebo na tvár argān , opunciový atď . A máš istotu , že tam nebude nič pridané 🙂

bluemoon24
10. sep 2022

@dahlia25 kosmetiku muzes uplne pokojne nakoupit na www.blueberyhill.cz - holky sledujou slozeni vyrobku, ktere nabizeji, tak peclive, ze se nemusis slozenim ani zabyvat 🙂

ninah1486
10. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja si bio potraviny objednavam od ceskej znacky BrainMax, v ponuke toho maju dost vela