Kde kúpim živú aloe vera rastlinu?

soso
5. jan 2010

Dakujem za tipy🙂

monikka22
5. jan 2010

jarmoky kvetinarstva 😉

jasminet
5. jan 2010

kvetinarstvo, zahradnictvo, v lete mileticka a flora

cuchre
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elise
5. jan 2010

ja som ju po 15 rokoch minulý týžden vyhodila☹

soso
autor
5. jan 2010

dakujem kocky. cuchre, ak nezozeniem v kvetinarstve, tak sa ozvem🙂 dakujem 🙂 elise, a preco si ju vyhodila? vraj cim starsia, tym lepsia, hm? 😉 skoda jej 😀

pancake
5. jan 2010

a ak ju v kvetinarsve nebudu mat, tak si ju objednaj ako ja. a stala 10 eur. 😉

dadulka19
5. jan 2010

ja som tiež kúpila v kvetinárstve,ale vykapala 😢 😢 😢 ,mňa tie kvety neľúbia 😢 😢 😢

bubbles
17. mar 2011

ja som kupila z kaufu, mali akciu, tak som sa zlakomila, aj ked mna kvety celkovo nemaju radi, ja sa o nich neviem starat, jedine kaktusy preziju 🙂
ale mam inu otazku.. ako pouzivat Aloe? vsade citam o super ucinkoch tej stavicky v listkoch, ale to mam odrezat kruzok, prilozit si ho na 5 minut na ruku, dalsi den dalsi kusok vyrvat? ci sa to nejako spracuje a to sa ako aplikuje???

betati
26. mar 2012

@soso Rastlinky sa dajú kúpiť hádam v dnešnej dobe už všade. 😀
Aloe nemá rada veľa vody. Skôr sucho a slnečné miesto. Častá chyba je, že pôda je mokrá a korene vyhnijú. Ja rastlinky v lete vysádzam na záhradku a niektoré vyložím na balkón. Tie, ktoré ostanú v byte, sú slabé a ťahajú sa za svetlom. 😵
@bubbles Z rastlinky sa dá odlomiť a priložiť si kúsok na odreninu, herpes, štipanec...len pozor ! liečivé látky zo šupky, môžu citlivú pokožku podráždiť. Používajte iba dužinu. Vytlačiť pár kvapiek ...
Z dužiny (z gélu) sa robí aj elixír. Ak máte záujem, recept pošlem v súkromnej pošte. 😎

lubicalaura
27. mar 2012

@betati, posli mi mailom: kuska@host.sk. díky

bubbles
27. mar 2012

@betati dakujem, aj ja si prosim do posty..

sella7
23. aug 2013

@betati ahoj mohla by som ta poprosit tiez o elexir na mail dtibenska@gmail.com dakujem 🙂

lenka896007
5. okt 2015

betati @soso mohla by som aj ja poprosiť o recept?? 🙂

stastnazena2
5. okt 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

ja som videla aj v tescu davnejsie

ganovacyntia
24. apr 2016

Aj mne poprosim ganovacyntia@gmail.com

zuzu1985
6. máj 2016

@betati Dobrý večer,môžem takisto poprosiť recept. Vopred veľmi pekne ďakujem.Z.

betati
7. máj 2016

@zuzu1985 receptik som hodila na moj blog, takze nech sa paci 🙂
http://beatazahumenska.sk/zazracny-elixir-z-alo...

terezka023
5. júl 2016

@betati poprosim ta recept na gel z aloe ďakujem

gabika2021987
22. mar 2017

@betati prosim pošlite aj mne

majka3189
7. sep 2017

Aj ja poprosím

kiwi3
14. sep 2017

@cuchre to uz asi nebude aktualne, ze? :/ dakujem

cuchre
26. okt 2017

@kiwi3 ahoj, uz nemam, ale kupis bezne v kvetinarstve, hornbachu, obi a tak 🙂

patkaaaa
9. sep 2019

@betati dobrý napíšete mi recept prosim

susily
2. okt 2021

@betati dobry den poslali by ste mi prosim recept ako sa da ziskat stavicka z aloe vera kvetinky? Ta stava je vraj velmi velmi zdrava a lepsie asi takto ako ju stale kupovat, dakujem 🙂