Ahojte,
viete mi prosim poradit, kde kupit kvalitny umely stromcek, ktory by bol vysoky a co najviac sa podobal zivemu? Moze byt aj drahsi. Najlepsie, ak mate osobnu skusenost Vy alebo trebars Vasi blizki, aby sme nevyhodili kopec penazi zbytocne.
Dakujem krasne :*
Vyskúšaj pozrieť u Kondelu, kamarátka si objednala a prišiel nádherný, tak sme si už aj my vybrali a objednala som, tak sa už neviem dočkať kedy príde. Ten čo prišiel jej je ozaj pekný, veľký, bohatý 🙂
Bestent.sk aj ja som tento rok od nich brala jedličku 220luxury a spokojnosť veru
Anonym túto som kupovala 220cm a nenormálne krásna je https://www.bestent.sk/vianocne-stromceky/viano... napíšte im poradia vám veľmi milo a ochotne dodanie tovaru veľmi rýchle 🤍
My mame velky z Hornbachu
@cawes dakujem pekne a mate prosim odtial aj Vy? Lebo do 500 eur by sme dali max, len ci je to ozaj rozdiel oproti tym zo slovenskych obchodov
@hazelgracegus vdaka, vecer pozrieme
Ahoj my sme kupovali v metre v KE. Mali akciu 107€, 2,5m vysoký, končeky sú akoby posypané snehom, no krása 🙂
Nie ja nemam odtial ale videla som nazivo a ak by som raz üremyslala nad umelym tak jedine od nich. Kukni IG balsamhill, inak vsetky tie romanticke filmy na dome (americle) maju stromceky od nich.
My sme kupovali v PL na trhu pred 2 týždňami 3D.