Ahojte, prosím vás neviete mi poradiť kde v BA sa dajú kúpiť výrobky Alnatura? Doteraz som ich kupovala v Dm, ale tam ich už nemajú, vyradili ich z predaja. Ďakujem za všetky odpovede 🙂
dm, jaj teraz vidim, ze vravis, ze ich tam uz nemaju, ale ja som ich tam este minuly tyzden videla
Ahoj, nam tiez chybaju, po tolkych rokoch sme si na vela veci zvykli, nenasli sme adekvatne nahrady v ich novej znacke, objednala som z ich original nemeckeho eshopu, napriek postovnemu aj dm zlavam, ktore sme uplatnovali, sme aj tak usetrili. Este dufam, ze original alnatura bude mat nejake zlavove kupony, ze posle. Niektore veci asi este z alnatura v dm ostanu, ten vyber je uz velmi malicky, cize ak budem opat objednavat priamo, tam kupim vsetko, co potrebujem. Su lepsie ceny, takze ani to malo sa mi neoplati v dm kupit, co by sa snad aj naslo pravidelne alebo vo vacsich nakupoch. Skor iba, ak nieco surne vypadne, tak bud z dm skor z ich novej bio znacky. Ale aj za toto som samozrejme vdacna.
ahojte, tiež ich zhánam a nikde nič
@fem a co kupujete z alnatura? chcela by som rodinu nenapadne doviest k zdravsej strave 😀 JA som raz mala len bujon, taky v skle, som to pouzivala namiesto vegety
zdá sa mi, že napr. v tescu na kamennom dole mávali, aj keď dosť malý sortiment...ale nie som si istá, dávno som tam nebola 🙂