Baby kde kupim tie take gumene vrecka ako keby co sa v tom moze posielat baliky ? Oblecenie? Dik🙏🏻
@stanulienkat ha ha
Preco? Ja som tak pisielala. Cierne vrece.
V papierníctve
Oblecenie sa bezne posiela v pevnejsich igelitkach, pretocenych naopak.
Napriklad na poste. Ja balim len do igelitiek alebo ciernej strecky.
no ak to chces na posielanie veci, tak ozaj pouzi pevnejsie vrecko na smeti, nie to tenulinke. Alebo igelitku, hocico. X-krat som tak uz posielala.
@vikusjk a kde napisem adresu? Na wrecko len perom? Nezmaze sa
To je problém nalepiť kus papiera s lepiacou páskou?
Na papierik, ktorý tam prilepim páskou. 😉
napisat adresu na papier a nalepit to. Ja som posielala balik na Slovensko a adresu sme vytlacili a nalepili na karton.
Ved nalepis papier na uz zabaleny balicek. Kraje prelepim priesvitnou paskou a je to. Nie je to ziadna veda
naco budes minat peniaze za vrecko, normalne do uz pouzitej/cistej igelitky, ci vrecka na smeti, tak, ako pisu baby.
ano sú aj takýto sprostí ľudia, ktorým ani nenapadne napísať na papierik a ten prilepiť na balík 🙈 ja mám zase skúsenosť, že som od jednej objednávala 3 veci a tá puča mi ich poslala ako 3 balíky namiesto toho aby ich nahádzala do nejakej krabice spolu 🙄
Kriste pane....🤦🏻♀️
@zuzanka.zuzu sprosta si tu ty nie nenapadlo mi tahat pasku aj papier na postu chcela som aby to vyzeralo na urovni a tadsej nekomentuj ked mas problem sama zo sebou
@autor....wtf? Naco chces brat pasku na postu? Však to urob doma🤦🏻♀️
Autorka, načo chceš ťahať pásku a papier na poštu? Však si to nalep doma. Ja bežne balím do stretch fólie, nalepim papier s adresou a vyzerá to dobre. Niektoré maminky mi dokonca posielajú balíky v obaloch od plienok prevratených naruby 🤷
@doriiis kebxze kupim na poste to vrecko tak
Musim to na poste predsa zabalit nie?!
@autor......moc na postu nechodím,ale tam asi tak kúpismaximálne bublinkovu obálku vo formáte A4.Zeby mali speci vrecká na baliky,to neviem.Staci keby si použila zdravý sedliacky rozum a nemusíš nič kupovať.
Pvc/plastove obalky sa to vola. Papiernictvo. Posta. Alebo výhodnejšie balenia napr aj online.
Ale aj strech fólia a lepiaca páska ti vraj postačia, aj sáčky... 🙂ja si teda na bazar raz za pár rokov kúpim tu sadu obálok a posielam to elegantne :D
Bublinkové obalky sú drahé na tieto účely.
Ale inak na postenkupis a zabaliť- je to raz dva. Vezmi si len pero/fixku alebo adresu na papieri a lepiacu pásku.
@doriiis zdravy rozum balit do vseliakych igelitovych tasiek ti poviem tlieskam wau!
@simca06022011 dakujem vyskusam sa opytat aj c papiernictve ci to budu mat
majú v papierku určite a podľa mňa aj na pošte, keď tam majú aviváž 😂 na tie ti netreba žiadnu pásku, to sa píše na tú obálku, je tam na to priestor. Ale darmo skáčeš do dievčat, čo ti radia dobre, že môžeš použiť aj igelitku. To je úplne bežné.
Zdravý rozum použije eko variant.
Čo je zle na slušnej igelitke, alebo čistý nový sáčok na smeti, úhľadne zabalím, upravím, na papier napíšem adresu a priesvitnou paskou prilepim.
Vysmievas sa a sama si trápna
Predavaju v papiernictve take na leprnie ja to kupujem na jednej a 4ke su nalepene len napises adresu odlepis a nalepis na balicek
Tomu sa hovori ekologia aj do obalu od plienok som balila ked dcera pouzivala
ano, to je zdravý rozum, opakovane použiť použiteľné veci a nie zahlcovať planétu zbytočným odpadom... rozumný človek použije čo má - čistú igelitku, čistý obal od niečoho iného, použitú ale nezničenú plastovú obálku v ktorej mu bolo niečo doručené atď. - ušetrí čas, peniaze aj životné prostredie..A tí menej chytrí kupujú nové na jedno použitie...
Na pošte predávajú originál sivé plastové obálky až do veľkosti myslím 60 CM a na tie sa dá písať aj perom. Plus ten,komu ju pošleš,ju môže otočiť na druhú stranu ( čiernu )a použiť zase pre niekoho iného na odoslanie. Tak to robím aj ja.
Daj do pevnejsieho na smeti.