Kde kúpim vrecko na balík?

24. máj 2023

Baby kde kupim tie take gumene vrecka ako keby co sa v tom moze posielat baliky ? Oblecenie? Dik🙏🏻

stanulienkat
24. máj 2023

Daj do pevnejsieho na smeti.

autor
24. máj 2023
stanulienkat
24. máj 2023

Preco? Ja som tak pisielala. Cierne vrece.

biancarv
24. máj 2023

V papierníctve

oli18
24. máj 2023

Oblecenie sa bezne posiela v pevnejsich igelitkach, pretocenych naopak.

mandzula
24. máj 2023

Napriklad na poste. Ja balim len do igelitiek alebo ciernej strecky.

vikusjk
24. máj 2023

no ak to chces na posielanie veci, tak ozaj pouzi pevnejsie vrecko na smeti, nie to tenulinke. Alebo igelitku, hocico. X-krat som tak uz posielala.

autor
24. máj 2023

@vikusjk a kde napisem adresu? Na wrecko len perom? Nezmaze sa

vikinka007
24. máj 2023

To je problém nalepiť kus papiera s lepiacou páskou?

vani190493
24. máj 2023

Na papierik, ktorý tam prilepim páskou. 😉

bessie12
24. máj 2023

napisat adresu na papier a nalepit to. Ja som posielala balik na Slovensko a adresu sme vytlacili a nalepili na karton.

vikusjk
24. máj 2023

Ved nalepis papier na uz zabaleny balicek. Kraje prelepim priesvitnou paskou a je to. Nie je to ziadna veda

mirage
24. máj 2023

naco budes minat peniaze za vrecko, normalne do uz pouzitej/cistej igelitky, ci vrecka na smeti, tak, ako pisu baby.

zuzanka.zuzu
24. máj 2023

ano sú aj takýto sprostí ľudia, ktorým ani nenapadne napísať na papierik a ten prilepiť na balík 🙈 ja mám zase skúsenosť, že som od jednej objednávala 3 veci a tá puča mi ich poslala ako 3 balíky namiesto toho aby ich nahádzala do nejakej krabice spolu 🙄

doriiis
24. máj 2023

Kriste pane....🤦🏻‍♀️

autor
24. máj 2023

@zuzanka.zuzu sprosta si tu ty nie nenapadlo mi tahat pasku aj papier na postu chcela som aby to vyzeralo na urovni a tadsej nekomentuj ked mas problem sama zo sebou

doriiis
24. máj 2023

@autor....wtf? Naco chces brat pasku na postu? Však to urob doma🤦🏻‍♀️

mima1608
24. máj 2023

Autorka, načo chceš ťahať pásku a papier na poštu? Však si to nalep doma. Ja bežne balím do stretch fólie, nalepim papier s adresou a vyzerá to dobre. Niektoré maminky mi dokonca posielajú balíky v obaloch od plienok prevratených naruby 🤷

autor
24. máj 2023

@doriiis ty
@mima1608 no ako fakt by mi nebapadlo do gumenej tasky posielat oblecenie

autor
24. máj 2023

@doriiis kebxze kupim na poste to vrecko tak
Musim to na poste predsa zabalit nie?!

doriiis
24. máj 2023

@autor......moc na postu nechodím,ale tam asi tak kúpismaximálne bublinkovu obálku vo formáte A4.Zeby mali speci vrecká na baliky,to neviem.Staci keby si použila zdravý sedliacky rozum a nemusíš nič kupovať.

simca06022011
24. máj 2023

Pvc/plastove obalky sa to vola. Papiernictvo. Posta. Alebo výhodnejšie balenia napr aj online.
Ale aj strech fólia a lepiaca páska ti vraj postačia, aj sáčky... 🙂ja si teda na bazar raz za pár rokov kúpim tu sadu obálok a posielam to elegantne :D

Bublinkové obalky sú drahé na tieto účely.
Ale inak na postenkupis a zabaliť- je to raz dva. Vezmi si len pero/fixku alebo adresu na papieri a lepiacu pásku.

autor
24. máj 2023

@doriiis zdravy rozum balit do vseliakych igelitovych tasiek ti poviem tlieskam wau!

autor
24. máj 2023

@simca06022011 dakujem vyskusam sa opytat aj c papiernictve ci to budu mat

ibrunova
24. máj 2023

majú v papierku určite a podľa mňa aj na pošte, keď tam majú aviváž 😂 na tie ti netreba žiadnu pásku, to sa píše na tú obálku, je tam na to priestor. Ale darmo skáčeš do dievčat, čo ti radia dobre, že môžeš použiť aj igelitku. To je úplne bežné.

cacianka
24. máj 2023

Zdravý rozum použije eko variant.
Čo je zle na slušnej igelitke, alebo čistý nový sáčok na smeti, úhľadne zabalím, upravím, na papier napíšem adresu a priesvitnou paskou prilepim.
Vysmievas sa a sama si trápna

slavomira236
24. máj 2023

Predavaju v papiernictve take na leprnie ja to kupujem na jednej a 4ke su nalepene len napises adresu odlepis a nalepis na balicek

slavomira236
24. máj 2023

Tomu sa hovori ekologia aj do obalu od plienok som balila ked dcera pouzivala

sissy27
24. máj 2023

ano, to je zdravý rozum, opakovane použiť použiteľné veci a nie zahlcovať planétu zbytočným odpadom... rozumný človek použije čo má - čistú igelitku, čistý obal od niečoho iného, použitú ale nezničenú plastovú obálku v ktorej mu bolo niečo doručené atď. - ušetrí čas, peniaze aj životné prostredie..A tí menej chytrí kupujú nové na jedno použitie...

jaja20
24. máj 2023

Na pošte predávajú originál sivé plastové obálky až do veľkosti myslím 60 CM a na tie sa dá písať aj perom. Plus ten,komu ju pošleš,ju môže otočiť na druhú stranu ( čiernu )a použiť zase pre niekoho iného na odoslanie. Tak to robím aj ja.