Ahojte, chcela by som priateľovi kúpiť veselé ponožky (Dedoles, Fusakle, atď), avšak všetky pekné sú len po veľkosť 46, a to je kameň úrazu, keďže frajer má veľkosť nohy 48-49. Roztiahnu sa tie ponožky alebo ho to bude tlačiť? Keďže žiadne ponožky z týchto stránok nemám, neviem, čo je to za materiál...
Ďakujem za rady...resp. odporučte mi nejaké stránky, kde kúpim veselé ponožky s veľkosťou 46<viac...
Ja som kúpila aj na stránke CoolTopanky, ponožky značky lonka a tiez na stranke dedolez. Mala som ale kód na jeden pár zdarma. Inak su dosť drahšie dedolez. V kvalite rozdiel nevidím vôbec medzi tými a tými. Oboje sú väčšie. Takže by mu mohli byť. Už obrázky aké majú pre také veľké čísla fakt neviem. Je tam toho veľa.
Kľudne kúp 46, to sa roztiahne v pohode.
tak.. u nas sa vsetky ponozky scvrknu. syn ma 42 nohu a kupujem mu 43-46. a svrknu sa pranim, susicku pouzivam striedmo.
Ďakujem za rady, kúpim teda 43-46 a uvidíme 😄
@bettieb ja kupujem mužovi Dedoles 39/42 a sú mu väčšie, niekedy pätu vytiahne až na členok. A to bežne nosí veľkosť 43/44. Takže tie ich najväčšie by mu mohli byť 🙃😉