Kde kúpim veselé ponožky na veľkosť nohy 48?

bettieb
30. okt 2020

Ahojte, chcela by som priateľovi kúpiť veselé ponožky (Dedoles, Fusakle, atď), avšak všetky pekné sú len po veľkosť 46, a to je kameň úrazu, keďže frajer má veľkosť nohy 48-49. Roztiahnu sa tie ponožky alebo ho to bude tlačiť? Keďže žiadne ponožky z týchto stránok nemám, neviem, čo je to za materiál...
Ďakujem za rady...resp. odporučte mi nejaké stránky, kde kúpim veselé ponožky s veľkosťou 46<viac...

nykkushka
30. okt 2020

@bettieb ja kupujem mužovi Dedoles 39/42 a sú mu väčšie, niekedy pätu vytiahne až na členok. A to bežne nosí veľkosť 43/44. Takže tie ich najväčšie by mu mohli byť 🙃😉

beezmeenaa
31. okt 2020

Ja som kúpila aj na stránke CoolTopanky, ponožky značky lonka a tiez na stranke dedolez. Mala som ale kód na jeden pár zdarma. Inak su dosť drahšie dedolez. V kvalite rozdiel nevidím vôbec medzi tými a tými. Oboje sú väčšie. Takže by mu mohli byť. Už obrázky aké majú pre také veľké čísla fakt neviem. Je tam toho veľa.

basska_b
31. okt 2020

Kľudne kúp 46, to sa roztiahne v pohode.

mirage
31. okt 2020

tak.. u nas sa vsetky ponozky scvrknu. syn ma 42 nohu a kupujem mu 43-46. a svrknu sa pranim, susicku pouzivam striedmo.

bettieb
autor
31. okt 2020

Ďakujem za rady, kúpim teda 43-46 a uvidíme 😄