Kde kúpim veľkú krabicu s vysokou nosnosťou?

maxalla
29. apr 2023

Damy, neviete mi poradit, kde kupim velku krabicu alebo box? Potrebovala by som reklamovat elektricku kolobezku, ktora povodne prisla v krabici s rozmermi 124 x 30 x 65 cm, 38 kg. Tu som, bohuzial uz skor vyhodila. Neviem nikde najst podobne velku, ktora tych 38kg unesie.
Budem posielat kurierom, avsak potrebujem ju zabalit.
Idealne rozmery by boli okolo 135 x 60 x 70.
Dakujem za vsetky napady.

dadis
29. apr 2023

@maxalla Zabal ju len do vreca na odpadky..a paskou..to by malo stacit podla mna

inom75
29. apr 2023

@maxalla skus nejaky obchod, kde predavaju bicykle, ci nemaju krabicu zvysnu.

luccija
29. apr 2023

@dadis to by som sa bála oni s tým hádžu nikto nedá pozor.
@maxalla pozrela by som firmu na webe čo predáva obalovy materiál.Alebo tie plastové boxy čo sú pod posteľ na sezónne veci

danielahamar
29. apr 2023

Hľadaj obchody, aj ako kosačky, podľa mňa aj Číňania. Tam je krabíc habadej.

maxalla
autor
29. apr 2023

@luccija Pozerala som, predtym, ako som zalozila diskusia, nic som ale nenasla...

pracujucazienka
29. apr 2023

@maxalla skúšala si dať bublinkovú fóliu a potom igelit?

maxalla
autor
29. apr 2023

@pracujucazienka nie, pretoze co som pozerala podmienky kurierskej sluzby, tak potrebujem to mat zabalene v krabici. Ale asi skor pohladam ineho kuriera, nez zozeniem taku krabicu. 🙂

pracujucazienka
29. apr 2023

@maxalla no tak to by som im len nastrihala dlhé pasy kartónu a zlepila to páskou 😂

inom75
30. apr 2023

@maxalla urcite zabal do krabice, aby si nemala problem s reklamaciou, ze doslo k poskodeniu pri doprave.

inom75
30. apr 2023

@maxalla skus este hodit na bazos, ci niekto v blizkosti nema z kolobezky, bicykla…