Dobrý deň. Prosím, kde kúpim také tie tradičné starodávne detské pančuchy? Neviem to zrozumiteľne vysvetliť aké myslím- myslím tie, co nie sú z takej hladkej látky ale z takej tej ''rebrovanej'' alebo neviem ako to opísať. Také tie, co som ešte ja nosila ako malé dieťa.... Dneska mi pani u nás, kde som to kupovala, povedala ze už ich nemajú ani nebudú mať, prebrazdila som cely internet a neviem ci som slepá alebo co, neviem ich nájsť. Dakujem
Pozri znacku Mile, ja nie som spokojna s kvalitou od Tatrasvitu
@leuska15leuska15 pleso
@leuska15leuska15 Mile jednoznačne, kvalito nemajú konkurenciu. Sú top na Slovensku
@leuska15leuska15 tatrasvit.sk
Tatrasvit sú skvelé a aj cenovo dostupné.
Stebotavo 🙂 ma dokonca aj na traky take
@leuska15leuska15 ďakujem vám veľmi pekne za rady všetkým 💓
U nás ich majú štandardne v obchode (papiernictvo, aj ked to znie divne) za pár eur, taktiež Tatrasvit, takze skus sa poobzerat aj po kamennych obchodoch, mozno aj takych kde by si to necakala 😉
tak klasicke starodavne su tie tatrasvit 🙂 ale my sme s nich neboli nadseny :D mala mi nosila ine...
Tatrasvit ich vyraba su super aj tie na traky urcite maju eshop
Pleso robi pre Mile
Mile su super, ale tatrasvit maju aj vyssiu kategoriu pancusiek na traky a tie su velmi fajn. Tie lacnejsie od tatrasvitu uz maju derave kolena. Ale aj mile sa vyderu.
@leuska15leuska15 este par rokov dozadu ich mavali v kiku, kupovala som ich detom.... Tam ich uz nemavaju? Dlho som nebola..
Ja kupujem iba v Slovenke, tie klasické.
Tatrasvit - model Lenka
@leuska15leuska15 presne tatrasvit. u nas ich maju normal v galanterke. mensie cisla maju aj s trakmi,myslim ze do velkosti cca 80. vacsie su potom bez trakov
@leuska15leuska15 tatra svit ich stále vyrába a majú už aj pekne farby aj výber, nie ako za sociku
Len pozor ! Beztrakove Mile nie sú 100% bavlna - tatrasvit Lenka sú - moja malá napr nemá žiadne kožné problémy, ale akonáhle príde pancuchova sezóna, ma z pančúch ekzém …takze kvôli tomu kupujem tatrasvit Lenka.
A taktiež Kožná mi ich radila - že z tych ekzém nebude mat a veru sa nemýlila…
@leuska15leuska15 ja sa bavííím na tých “starodávnych” pančuchách… 😂😂😂 Ja ich zvyknem špecifikovať ako “menšestrové”. Nosila som ich ako dieťa. Počas chôdze sa trochu zošuchovali a tie šľapky potom tak plápolali pred chodidlami. 😄 Ja som vlastne už tiež starodávna. Minule ma syn namiesto k alergologičke omylom posielal k archeologičke… 😂😂 Ale tie pančuchy boli v detstve najlepšie na svete. 🧡
Slovenka
za mňa online obchod vtáčatko 🙂
ja robim v Paume a tiez ich zaciname vyrabat
@leuska15leuska15 tatrasvit také vyrába. Akú veľkosť potrebuješ manželovi krstná má.predajnu slovensky a predáva také . Ak by si chcela prešla by som za ňou a opýtala sa. Alebo ak si z okolia Ilavy tak na námestí nájdeš taký obchod
Skus tatrasvit