Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť kde kúpim teplaky (nie veľmi drahé a nie veľmi hrubé) vo veľkosti XL? V Piešťanoch alebo v Trnave, pripadne Hlohovec. Ďakujem
New yorker
Ja myslim ze kupis kdekolvek. V trmave chod napr do tmt mall - je tam c&a a sportisimo tusim, v oboch najdes urcite aj tenke teplaky. Cenovo dostupne. Ked uplne lacne, je tam aj kik a pepco - tam tiez mavaju tenke teplaky. A vo vsetkych aj xl.
Sport direct si skušala? začiatkom rok mal Adidas vypredaje
@janula12345 Kik a pepco je otrasná kvalita už po prvom vyprati vyzerajú ako keby boli nosene 2roky ale fakt mám problém kúpiť tenké teplaky.. Aj v lete majú na regáloch hrubé teplaky
daju sa kupit, ja niesom narocna a bezne na seba kupim a to mam 3xl
Ake tenke? Ja som este nemala tenke - smer Adidas, Sportissimo, Sportdirect - mňa tie šušťave štípu
@karolinakr značkové sú drahé tam pod 40-50€ nekúpim
To chceš na šport či na doma?
Pozri na tchibo, ja si tam vždy vyberiem
C&a, aj h&m
ja som minule zhanala zateplene teplaky a musela som kupit panske, elbo vobec nemali. kde maju zatepene?
v Tescu nemali ani jedny,
@majamat v New Yorker majú.. Tak ja mám presne opačný problém neviem nájsť tenké 😂😁
Tchibo
Tchibo. Dobrá kvalita za dobrú cenu a majú aj veľké velkosti. Ja nosím 44, 46 a veľkosť L mi sedi ako uliata.
tchibo. kupujem dokola dokola
Všetky teplaky v obchodoch sú zvnútra ako keby podsite, zateplene. Normálne teplaky ako boli kedysi sa už ani kúpiť nedajú....hlavne tie väčšie veľkosti