Viete, kde by som kúpila takúto obedovú súpravu? Môže byť aj s farebnou aplikáciou (bolo by aj lepšie). Neviem ju nikde zohnať. Ďakujem.
@pupavka123 Nie, to nie je ona. Ja jednu doma (farebnejšiu) mám a na zadnej strane je napísané Wagner porzellan. Mne na výrobcovi nezáleží, ale ten tvar potrebujem presne takýto, nech mi to v linke do seba zapadá. Na nete to neviem zohnať. Skôr keby mal niekto konkrétny tip.
@sednaja
Ak je to ta ista firma, tak to uz asi nevyrabaju, nenasla som to. Ale skus im napisat, s fotkou 😉
http://www.wagner-apel.de/kontakt-impressum/
@ichbinich Ďakujem veľmi pekne...........takže to je nemecká firma? Skôr mi to znelo poľsky 😉 .....ono zase, aj keď to už nevyrábajú, ale môžu niekde predávať ešte posledné kusy. My sme to dostali ako svadobný dar pred dva a pol rokmi, už vtedy to asi vypredávali, keď po takom krátkom čase sa k tomu neviem dostať
@sednaja
No tato Wagner Porzellan, co mi ujo gugl vyplul ako prve, je nemecka 😉 😀
Alebo este skus hladat v obrazkoch na googli presne to logo, ak mas vzadu na tanieri aj nejake logo. Kazda porcelanova firma ma aj nejake logo a podla toho sa to da urcit.
Je mozne, ze to uz nevyrabaju. Nam sa stalo podobne, Thun karlovarsky porcelan, nas vzor uz nevyrabaju. V predajni som to mala objednane dlhe roky, a nic, nechodilo. Az sme raz boli osobne v Karlovych Varoch a vykupili sme im skoro vsetko, co s nasim vzorom este mali 😉 😀
Drzim palce!
@sednaja Skus este www.peknetaniere.sk
@pupavka123 Ďakujem, pozriem.......juj, na trhu je toľko krásnych súprav, keby som už túto jednu doma nemala, tak by som sa dokázala riadne vyšantiť a ešte má aj taký neštandardný tvar, čo nejde zohnať............
@sednaja
vyskusaj este porcelan williams and maxwell, konkretne supravu Motion - vyzera velmi podobne
@bubinko1506 Tiež som po nej pokukovala...........cena síce vysoká a nie je to presne to, ale do týždňa budem musieť niečo zohnať tak či tak..
@sednaja Ahoj,asi je to obedova suprava-la musica....vyskusaj...www.teak-zahrada.sk......www.sklo-nadobi.sk.......