Neviete náhodou o stránke ktorá predáva podobnú košeľu? Alebo o niekom? Nie je to tak klasická košeľa, trošku hrubšia. Ďakujem za odpovede
@simonie8 mate internetove vyhladavace typu glami kde viete vyhladat dany model pripadne na fb stranke zary napisat vyzvu....pride mi najlogickejsie vygooglit si vo vyjladavaci model, kde si ho viete najjednoduchsie kupit, vyhodit vam vie butiky ci eshopy....ak najdete taky co ma fb stranku vieta dat vyzvu na fb ci nevie niekto kde tento ci obdobny model kupit...
@jajka71 najlogickejsie to veru je, preto som to aj skusila😊 glami nevyhadzuje kusky oblecenia z obchodov ako je bershka, stradivarius alebo zara, preto som sa spytala takto😉 taktiez nepoznam vsetky eshopy, ci uz slovenske alebo zahranicne, tie ktore poznam som pozrela, ale stale zostava xy eshopov ktore moze poznat nejaka ina slecna😄 do skupiny na FB som taktiez pisala, takze vsetky tie body mam splnene a preto som sa ozvala aj sem😊
Take koselo kabatiky maju v glashgirl
ahaaa ja by som bola povedala ze to je taky jarny kabatik heh
mne to pride skor ako taky dlhsi kabat ako kosela. neviem skus mozno magno, bershku a podobne