Kde kúpim svietiace hračky do postele?

lenkakravcova
17. dec 2019

Ahojte, neviete mi niektorá poradiť (ak máte niečo také doma), aké a kde sa dajú zakúpiť plyšové hračky, ktoré majú vnútri v sebe svetielka? Máme jedno svietiace slniečko z Billy ☀, na mini baterky, ktoré sa po zasvieteni po 10min samo vypne.
Syn si pri nom zvykol zaspávať, a chcela by som kúpiť ešte jedno. V Bille ich už nemajú. Kúpili sme podobne v Dormeo, na klasické baterky, ale nevypina sa samo a svieti celú noc. 😐 Ak by ste niektorá mali na predaj tie z Billy, kúpim. P pripadne, neviete mi poradiť inú alternatívu?

lenkakravcova
autor
17. dec 2019

Pridavam fotografiu Dormeo vankúšika. Hľadám niečo podobné,, alebo hocijakú alternatívu = niečo čo svieti, po pár min samozhasne, kým dieťa zaspí.

nickpick
17. dec 2019

@lenkakravcova ja som pred par dnami objednala pre malu ovecku s projektorom, skuste pozriet tu - https://www.predeti.sk/uspavacik-s-projektorom-...

lenkakravcova
autor
17. dec 2019

@nickpick Mate ju už doma? Dá sa melódie úplne vypnúť? Lebo ten môj pri zvukoch nezaspí - potrebujem len aby to svietilo. ☺️

nickpick
17. dec 2019

@lenkakravcova cakam ju kazdym dnom, dam vediet potom

mon895
18. dec 2019

Moj ma chicco macka premieta hviezdicky na stenu a zvuk sa da vypnut. Maly ma 2r 7m a stale pri nom spi bez neho ani nezaspi

lenkakravcova
autor
18. dec 2019
margaret17
18. dec 2019

@lenkakravcova dobrý deň mám, b, bazariku svietiaci korytnačku... Krasne svieti, na strope asi 3 farby mení... Tisko bez hudby iba svetielko... Dotykom ruky sa zapne a asi cca po 20 min. Sa vypne automaticky sama...

margaret17
18. dec 2019

@lenkakravcova páči takéto

mon895
18. dec 2019

@lenkakravcova ano tento vypina sa sam cca po 30min 😊

mon895
18. dec 2019

@lenkakravcova tak nas nic nakoniec kamosky ho maju tiez a akurat som s jednou bola a ze im nejde vypnut zvuk a tak som sa pytala aj druhej a ani im nejde tak my mame bud starsiu seriu alebo pokazeneho alebo co nam to ide 🙈

lenkakravcova
autor
18. dec 2019

@margaret17 Ďakujem, hľadám ale niečo plyšové lebo syn to ma v postieľke (aby ho to netlacilo keď si na to náhodou kúsok ľahne) ☺

margaret17
18. dec 2019

@lenkakravcova ok jasne páči sa

karmen118
18. dec 2019

Dcérka má takúto ovečku - https://www.babytrend.sk/uspavacik-skip-hop-mm-... - a synčekovi chceme neskôr kúpiť tú druhú variantu - macka, aby sa nehádali o jeden.

lenkakravcova
autor
18. dec 2019

@karmen118 A tiež sa na ňom dá vypnúť zvuk celkovo? 🙂 (aby iba svietil?)

nickpick
18. dec 2019

@lenkakravcova takze ovecka dorazila a otestovali sme ju, obsluhuje sa jednym tlacitkom, ked stisnete raz svietia svetielka, ked 2x zacne hrat hudba, 3x vsetko vypnete, je makkunka len ten projektor je pokryty umelou hmotou....

lenkakravcova
autor
18. dec 2019

@nickpick A keď stlačís len raz, tak ostane zapnutá? Ci po tých pár min sa sama vypne?

nickpick
18. dec 2019

@lenkakravcova vypne sa po 20 minutach sama

karmen118
18. dec 2019

@lenkakravcova áno dá 🙂