Ahojte!
Chceme steniatko nemeckeho boxera. Nevie niekto nahodou ze odkial by sme mohli kupit?
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/46895174/Nemec...
Radsej kupte s chov.stanice zalezi aku farbu,pálenie..je toho ozaj dost 🙂
@leonor125312 dakujem za odpoved.na bazosi som pozerala ale nenasli sme ... A pravdaze nechceme najlacnejsiu ale ako aj ty hovoris aby bola kvalita 🙂 co som pozerala chov.stanice na nete tam neboli steniatka... :(
@timeashop tak este počkajte,možno este pridaju inzeraty.my sme na nasho cakali 3 mes.kym sme nasli ..drzim prsteky..aby ste dobre vybrali..
Dakujeem 🙂 iste budeme najst ten Naj 🙂)))
@timeashop teraz som našla toto: SOS!!!
Ich suche für unsere Boxerhündin ein liebevolles zu Hause!
Kiera ist eine ca. 2 Jahre alte Boxerhündin, und kam vor ca. 2 Monaten als Fundtier zu uns.Sie wurde halb verhungert und wahrscheinlich ausgesetzt im Wald gefunden.Sie lebt bei uns mit Hunden, Katzen und Kindern zusammen.Kiera ist ein totale Kuschelmaus, hat schon einen ganz guten Grundgehorsam.Leider verträgt sie sich mit unserer alten Hündin nicht, und wir suchen schweren Herzens einen neuen Platz für sie.
Mit unserem Rüden ist sie ein Herz und eine Seele, so daß sie gut zu einem Rüden passen würde.Wer gefallen an der Maus findet meldet sich bitte unter nancy.spindler@web.de oder 03629/7772605.
Danke Nancy Spindler
SOS!
Hľadám milujúci pre náš Boxer fena doma!
Kier je cca 2 roky starý Boxer, a prišiel k nám asi 2 mesiace ako Fundtier.Ona bola napoly-vyhladol a pravdepodobne vystavené v lese našiel.Ona žije spolu s nami s psami, mačkami a deti.Kier je kompletný plyšová myš, bol veľmi dobrý Grundgehorsam.Leider byť zmierený s naša stará suka, a tešíme sa na nové miesto pre nich s ťažkým srdcom.
S našimi psami, je srdcom a dušou, takže to by vhodné aj so psom.Kto je padlý na myši správy Nancy Spindler prosím pozrite nancy.spindler@web.de alebo 03629/7772605. Ďakujem
Zdravim vsetkych,je tu niekto majitelom tohto plemena?Chcem sa spytat aky je to psik co sa tyka vztahu k detom.Kolko asi stoji s PP?Rozmyslame nad tymto plemenom tak hladam info od majitelov.Dakujem.
@danielita111 hlavne je hravý. celý život. vkuse by sa hral, bláznil, donekonečna 🙂 čo vymyslíte, to ho nadchne... nechce sa však veľmi maznať, len ak má sám náladu... radšej hrať a hrať. vo vzťahu k deťom - dovolí im robiť, čo chcú. aj keby ho nechtiac potiahli za chvost, udreli, spadli na neho a podobne. ešte sa tomu začne tešiť 😀 a keď príde zlodej, aj tomu sa poteší a začne mu nosiť hračky 😀
@danielita111
lepšieho psika k detom nenajdes, preto sme si aj my vybrali toto plemeno, len treba kupovať s PP, tak by mala byt zaručena aj naozajstná povaha boxera, ochranca a milovník detí, mali sme už dvoch a teraz zháňame tretieho, takže mám bohaté skúsenosti, Mária píše že sa nechcel maznať, to my sme mali obidvoch velkych mazlošov.
Pekny vecer sme chovateľská stanica Nemeckých boxerov a momentálne mame niekoľko nádherných šteniatok ak máte záujem kontaktujte nas: boxerzosarisa@gmail.com
Vsak,bazar,bazos...je toho vela .my sme psika kupovali s chov.stanice mame trpaslicieho hladkostrsteho jazvecika..ak chces ozaj kvalitu tak si radsej priplat.popytaj sa na rodicov.povaha ci ma klby ok..a pod..aby ate neskor neolutovali ked chcete cistokrvneho psíka.treba hlavne hladat a nie hned prvy inzerat co kuknes tak kupit. Drzim palce pri vybere 🙂