Kde kúpim spoločenské šaty v Bratislave?

poludnica99
27. nov 2012

Ahojte dievcata, neviete mi poradit, kde by som mohla kupit spolocenske saty v BA? Nechce sa mi travit cele dni hladanim. Dakujem

nene99
27. nov 2012

Krásne majú na obchodnej 🙂

luckamjar
27. nov 2012

podľa toho koľko chceš minúť ale napr. Peek&Cloppenburg v Avione 🙂

maruska24
28. nov 2012

trnavská cesta, obchod Black White

gretka2
28. nov 2012

...to je ale otazka...ako keby existovali jedny. Kazda ma iny vkus, iny styl, inak plnu penazenku,inu postavu, ine naroky...
Toto je vec, ktora sa inak, ako obehanim mnooohych obchodov vyriesit asi neda. Teda ak ti nieje lahostajne, co na seba hodis. Ved saty musia sadnut na postavu....A v Blave je milion obchodov a pozicovni....

ivett1
28. nov 2012

@poludnica99 ahoj, najlepšie je naplánovať si návštevu nejakého NC ;.) v každom nájdeš obchod so spoločenskými šatami... bohužiaľ, tomu hľadaniu sa nevyhneš a nejaký čas budeš musieť tomu obetovať...ak si nechceš vybrať nejaké z netu ... 🙂 aspoň budeš mať prehľad, aké sú ceny ... a potom si možno zvolíš radšej požičovňu😉 ...

demonche
28. nov 2012

Ahoj, pekné spoločenské šaty za rozumnú cenu majú aj v SC v Zaire (www.zaira.sk, www.lacnesaty.sk) aj na FB ich nájdeš pod www. zaira.sk a myslím, že do konca novembra majú 45% zľavu na všetky spoločenské šaty.. skús tam skočiť osobne 🙂

selc
24. mar 2013

Skús http://stvalentino.sk/ na Žilinskej, veľký výber, len parkovanie v blízkosti občas problematické, ale nejako sa vždy nájde))...

vrabco
13. máj 2015

kočky odporúčam obchod WAU FASHION v Petržalke.maju jedinecne kusky oblecenia, vyborny pristup, poradia Vam, a hlavne saty nenosi potom polovica mesta 🙂

lludmilla
6. júl 2015

ahojte kocky, skúšali ste objednávať z tohto e-shopu www.satylilly.sk spoločenské šaty? Majú tam fakt pekný výber, a ceny mi prídu taktiež v pohode. Chcem si odtiaľ objednať jeden, ale predtým sa chcem informovať, či už má niektorá s tymto e-shopom skúsenosti.

sonyap111
27. jún 2016

ahojte skuste aj tu www.sonya-shop.sk
poŠtovné zadarmo na vŠrtky objednávky