Baby už som zúfalá, čo kúpim, to je hnusné, bez chuti, svetlo ružové. Či malý, či veľký. S jadierkami, či bez- vždy otrasný 😀 poraďte
Ked ma melon na spodku zltu skvrnu je dozrety
Keď som bola malá (teraz mám 35r), tak sa pamätám na úplne inú odrodu melónov. Kedysi sa predávali s úplne tmavo zelenou šupkou a chutili výborne. Odkedy sa predávajú tieto pruhované tak už to nie je ono.
@elis248 že? Aj mne sa zdá
dobré predávajú maďari... u nás sú na tržnici, alebo každý piatok chodí autom jeden chlapík....
Ahoj,neviem odkiaľ si,ale švagriná kúpila na trhu v Petržalke (Mlynarovičova) a lepší melón som tento rok nejedla! Červený aj zelený, obidva boli také aké majú byť-šťavnaté a sladké 😋
Tento rok som práveže mala všetky dobre. Dnes som kúpila v Kauflande a je super. Ale treba pozerať podľa toho obrázku čo dala
@magnoliaa.
Lidl,bezjadierkovy, kilo stalo vyše eura, bol vyyyyborny
Aj my sme kupili v KF ten najlacnejsi a bol vyborny. Ja som uz v minulosti 2x vratila melon kvoli ruzovej farbe a bezchuti. Ak kupujem obrovsky, niekedy si beriem noz a v kufri auta prekrojim, aby som sa pripadne nemusela vracat az z domu. Len vtedy treba mat aj dobre zabezpecenie, aby netiekol.
v obchode
Však kúp rozrezaný a vidíš, či bude dobrý. A keď nie, tak na trhovisku.