Ahojte prosím vás neviete kde by som mohla kúpiť postrek proti plosticiam podobný ako majú deratizeri ak sa dá? Ďakujem za odpovede vopred.
Presne tak ako pise predomnou,volaj radsej rovno firmu,pripadne ak to je aj u susedov tak komplet sa dohodnut so vsetkymi.....
@joesvk a ako sa to prosím používa? Mieša sa s vodou?
@cristina7171 Je tam návod-10ml na liter vody . Postrek sme asi po 4 týždňoch preventívne opakovali.
@joesvk ako si to mam kúpiť prosím?
Cez lacnepostreky napríklad.Ale čím skôr.
Ak sú tam dospelé ploštice,tak každým dňom pribudne množstvo vajíčok.
U nás bol aj DERATIZÉR z bytového čo pomohlo,ale tiež medzi časom keď sa objavili NOVÉ tak som kúpil PARNÝ ČISTIČ za 20e a pokiaľ viete že ploštice sa vyskytli len nedávno myslím že tento parný čistič je lepší ako hocičo iné v tejto cenovej kategórií. Pri postreku keď je natlakovaný horúcou vodou odporúčam mať pri sebe vedro s mopom keďže parný bude robiť neporiadok . U nás to pomohlo najviac na spodku válendy po rohoch kde boli na oko viditeľné vajíčka i ploštice. Vajíčka to rozpustí čím sa zničia a ploštice treba mať na oku kedže tlakom vody ich odstreluje do strán čo však nieje problém lebo tá horúca voda ich zabíja. Tiež sme to použili na vnútorné čistenie škár v posteli. Neodporúčam mieštať s prípravkami ako savo a pod pretože tak som už jeden prístroj zničil 🙂 STOJÍ ZA VYSKÚŠANIE . I v prípade neúspechu je čistič výborná vec na detailne čistenie kadečoho v kuchyni a celkovo v domácnosti a pod. 🙂
@cristina7171 nikde. Ak ti môžem poradiť ani nestracaj čas hľadaním ineho riešenia ako volať profi firmu. Akurát co sa zatiaľ viac namnozia