Kde kúpim pohár krstná mama?

smejkuskaa
16. dec 2024

Ahojte , prosím Vás, neviete náhodou kde by som kúpila pohár krstná mama alebo niečo tomu podobne ? Ideálne pepco, tedi atď …
Potrebujem to už na sobotu a objednať už je celkom risk. Ďakujem

kavasmliekom
16. dec 2024

@smejkuskaa to ešte niekto kupuje také gycoviny?
Ale poradím...kup biely hrnček, kúp Fixy na sklo, a namaluj vlastnoručne. Bude to aspoň originálne.

mimi271022
16. dec 2024

Skús nejaké kvetinárstvo 🙂

katkaseiner
16. dec 2024

ja nepomozem, za mna je to gyc

belllinka
16. dec 2024

@katkaseiner ja som najprv prečítala, že "grc" 🙂 Ale aj to

belllinka
16. dec 2024

Alebo tie uteráky, že "najlepšia svokra" a pod. 🙂

betulinka1
16. dec 2024

@smejkuskaa u nas maju poháre s nápisom v Teta drogerii. Skus pozrieť, či tam nie je aj takýto. Dnes mi akurat padli do oka, lebo boli pekné.

katkaseiner
16. dec 2024

@belllinka nie som taka hnusna 😉

karolinakr
16. dec 2024

V Terne pred Vianocami vykladajú stojan s podobnými darčekmi, ešte Albi má darčekové predmety a býva v každom nakupnom centre ( v BA)

karolinakr
16. dec 2024
rachel36a
16. dec 2024

@smejkuskaa skus Albi, tam som také videla, rôzne nápisy...pepco, teda a pod také nemaju

monika030
16. dec 2024

Ach ženy, však keď neviete poradiť načo sa vyjadrujete? Pani sa nepýta či sa Vám páčia take pohare, ale kde ich kúpi. A k veci, v nejakých darčekových obchodoch, kvetinárstva pripadne teraz sú všade trhy, aj tam zvyknú predávať veci takéhoto štýlu.

ada85
16. dec 2024

Ja som mala obrázok vytlačený za 2 dni vo "Foto kino" ale aj Faxcopy má také služby

smejkuskaa
autor
16. dec 2024

mám doma trojmesačné dieťa .. nemám čas nič vytvárať .. a áno trička , poháre , uteráky už stará móda to je pravda .. ale ani jedna nedala adekvátnu odpoveď tým že by mi napísala aj iný nápad ;)

dadka1997
16. dec 2024

@smejkuskaa no v pepcu tedi urcite nic nekupis ale na internete je toho plná riť, alebo kupit lacny hrncek a napisat to tam fixou

cacianka
16. dec 2024

dala si mi dobrý typ, hľadám s menom Katarína, Katka, a spomenula som si že niečo podobné mali v Lamačskom Tesco galéria, v dekorhause, alebo Mediapresse (trafika).
Baby ak by ste videli , dajte typ.

karolinakr
16. dec 2024

@cacianka ja som videla niekde, ako teraz blúdim obchodmi, ale keby ma podrezali, nespomeniem si..Na Obchodnej v Bratislave, ked prejdeš obchod od obchodu, tam niekde to bolo a ešte Kaufland ma taký stojan, kde sa predavaju trička a šálky s názvami

cacianka
16. dec 2024

@karolinakr diky, viem že na hornej zastávke bol darčekový obchodík, pri bývalej vub, ale je zrušený. málokedy tadiaľ chodím, ale skúsim. chlap robí dole za priorom, tak ho poprosím, chodí aj do Kauflandu, dostane bojovku..

karolinakr
16. dec 2024

@cacianka ten regal je hned za kasou, nemusi bludit celym Kauflandom..dnes tam idem, pozriem sa ti..večer ti dám oznam ...čo presne hĺadaš Pohár Katarína?

karolinakr
16. dec 2024

@cacianka tam mali malu šaločku s Katarínou; potom ŠPZ - Katarína 🙂 to bolo dobré a na koniec take gule ozdobne zabalené s Katarinou za 7€

cacianka
16. dec 2024

@karolinakr zlatá si, hľadám hrnček na čaj, cca 2dcl.
U mami máme všetci nejaké s menami, aby sa neplietli, kto z ktorej píl pil. Pribudla synovcova partnerka, tak chcem malé gesto, že patrí k nám - má u nás svoje miesto

karolinakr
16. dec 2024

@cacianka tak tá šálka má asi pol deci..bolo by to pekné gesto, že musí u vás začat od začiatku... 😉 ale ne, z toho sa nenapije, mužovi daj na Kaufland voĺno

cacianka
16. dec 2024

@karolinakr dnes som to videla na nete, že sú mini. Našla som aj klasické, ale nestihne prísť, ešte budem lustrovať

cacianka
17. dec 2024

@smejkuskaa bola som v dekorhause, mali iba Naj kolegyňa a v sinsay grandpapa. takže tam nič.