Ahojte potrebujem poradiť kde vo Zvolene, v Banskej Bystrici alebo v Nitre, Trenčine kúpim podprsenku veľkosti 70 F alebo 70 G. Už som objednavala aj cez internet z bonprixu 70 F a prišla mi podprsenka malá . Z astratexu som objednala 70 F obvod dobrý len košiky male.
Bola by som štastná keby mi poradite kde sa na slovensku v obchodoch daju kupiť podprsenky s malým obvodom a veľkymi košikmi.
Skus bepon, tam zvyknu podprsenky upravovat na mieru, takze by ti mozno dali s vacsim kosickom co ma normalne aj vacsi obvod a upravia ti ten obvod aby ti sedel. Aspon kedysi to tak robili
ak nema astratex tak neviem kto 🙂) mne dali typ, ze ked mam male kosiky, staci o cislo vacsi obvod a o cislo mensie kosiky. Vyskusaj, mne pomohlo.. ale ja si z astratexu aj 10 podprseniek kupujem naraz a skusam doma... tiez zalezi od strihu podrpseniek velmi, jednu mam 80D, druhu 80E.. aj 90E mam... cisluje to asi kazda znacka inak. V BB som nakupovala vzdy iba v dolnej, ale tie podprsenky co maju tam, ma astratex vsetky a lacnejsie (teda aspon podla mna)
Ja som dufala že z astratexu mi pride akurarna podprsenka. Som tam naklikala aj svoje miery a vyšlo mi že si mam kupiť 70 F ale viem žE každy vyrobca ma ine miery. Najlepšie by mi bolo v obchode poskušať viac. No vo zvolene som našla ja iba jeden obchod s väčšimi mierami podprseniek ale maju tam obvod iba od 75.
@simca06022011 a kde v dolnej v Bb ?? Je tam viac obchodov??? Ja by som bola najradšej keby tak do 30 eur kupim.
@simca06022011 prosím a skúšala si na astratexe zadať miery a vypočítalo ti to správne číslo podprsenky? Už dlhšie rozmýšľam že odtial objednam...
@kristina2412 nie, mne vyrátali 80f alebo tak nejak, čo nesedí... Ale ja tie podprsenky mám vyskúšané z obchodu, keďže celá z nich som kupovala predtým v obchode, čiže viem približne...
@mataa52 v ladystyle na spodku ... Ceny neviem, ja som si kupovala tam za 50+eur 😂 málokedy do 30. Ale ja fakt kupujem 2 x do roka 3-5 podprseniek naraz...
@simca06022011 ďakujem,tak skúsim objednať takú akú nosím bežne,nie podľa toho výpočtu.
Otázka je síce na Slovensku, ale možno skúsiš aj inde, ja som kúpila pár krát na brastop.com
@kristina2412 mne na astratexe tiež blbosť vypočítalo... Nosím 70E alebo 70F podla typu podprsenky a tam mi to úplne inak vyrátalo- zo srandy som jednu objednala podľa ich odporúčania a samozrejme mi nesedela... Ale ja už za tie roky čo si od nich objednávam poznám aký typ podprsenky potrebujem v akej veľkosti, tak inak som s nimi spokojná
@mataa52 tu pozri:
https://www.asos.com/women/lingerie-nightwear/c...
fuller bust sa to vola, velkosti ake potrebujes. velky vyber. postovne na svk zadarmo. objednaj si viac velkosti a druhov kludne. vratenie je zadarmo a uplne jednoduche.
ked chces vratit, tak si len zo stranky vytlacis stitok, nalepis na balik a zanesies na postu. nic neplatis, nic nevypisujes a do tyzdna Ti vratia peniaze.
@simca06022011
@timilv ten astratex výpočet je úplne odveci. Ja mám zas opačný problém, malé prsia, objednala som podľa výpočtu a samozrejme že to bolo veľké, musela som vrátiť.
@mataa52 triumf