Kde kúpim pexeso Večerníček?

chianika
27. apr 2023

Ahojte, vie mi niekto poradiť, kde kúpim na Slovensku Pexeso Večerníček - ja naozaj na nete nachádzam len české shopy, zháňame Večerníček I., ktoré sa približuje tomu starému aspoň trošku.

saxana000
27. apr 2023

Ak nezozenies ja mam niekde u rodicov to klasicke stare mozno by sa dalo naskenovat

chianika
autor
27. apr 2023

@saxana000 nieco som nasla na MFP, nie je to ono, ale aj to potesi, ak by si chcela predat vase, radi adoptujeme🙂

saxana000
27. apr 2023

@chianika oooo to veru nie

chianika
autor
27. apr 2023

@saxana000 tomu verim 🙂 ja som ho tiez mala ako mala, ale nase akosi "zmizlo"

chianika
autor
27. apr 2023

@saxana000 ak by sa ti ho nahodou niekedy chcelo naskenovat, velmi by som sa potesila 🙂, aspon by som vedela, ak sa mi ho nejakym zazrakom podari zohnat, ci mame komplet

chianika
autor
27. apr 2023

@bloger toto je tiez vecernicek, ale ja som myslela nie postavu vecernicka, ale postavy z vecernickov je este, taketo
https://www.mfppapier.sk/katalog/detail/ukaz/zb...
len to su nove motivy, ja som chcela to stare vydanie, ktore sa zrejme uz nevyraba a nepredava :( myselela som, ze sa este da zohnat, lebo je viacej obchodov, ktore vyrabaju retro hracky znovu

bloger
27. apr 2023

@chianika aha prepáč

bloger
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chianika
autor
27. apr 2023

@bloger v pohode 🙂

cacianka
28. apr 2023

Skús na fcb pohľadať skupinu zberateľov pexesa, možno to poradia
Ja som myslela že zhanas ešte staršie, vila amalka, makovienka , rumcajs, to bolo pexeso echt večerníčky

chianika
autor
28. apr 2023

@cacianka Ano, starsie praveze, presne tie, tieto som len zatial ako nahradu objednavala, poznam tu skupinu, ale oni tiez skor len postuju, co kto doma ma

cacianka
28. apr 2023

@chianika presne som ho pred chvíľou kúpila , sme na Morave 🤩

cacianka
28. apr 2023

Tu majú výber pexesa, že len ziram. Mám zbierku len tak na pamiatku, a včera som kúpila tvarůžky a dnes hrad Šternberk 🥳

chianika
autor
28. apr 2023

@cacianka aj tie stare, taketo?