Čaute všetci 😉 viete mi odporučiť stránku, na ktorej sa dá kúpiť peňaženka, ktorá aj niečo vydrží?
za mna vuch, ja mam uz par rokov, spokojna som, tak isto som aj sestram kupila, aj kamaratky maju - dobra kvalita, dost miesta, priehradok a aj maju vela peknych na vyber
Vuch
Coccinelle je nesmrteľna za mna 👍
Ja mam kozenu od Batu a je neznicitelna.
značka Anekke 👍
Za mňa tiež larabags
Skus akúkoľvek koženú, tie vydržia roky, ja som mužovi kúpila asi pred 5 rokmi a stále je skoro ako nová, až na priehradku na mince, on totižto nevie platiť mincami a pravidelne tam ma aj za 30e drobných, takže mu to vyberiem a pomíname s deťmi parkovne, zmrzliny a podobne kraviny
Ja som dostala od sestry na 33 narodeniny koženú od Batu,teraz budem mať 41,a je stále v perfektnom stave.
A to ju prehadzujem po kabelksch, ruksakoch kadetade
Coccinelle je neznicitelna a stale vyzera ako nova
Najlepšie peňaženky sú z pravej kože. Tie ti vydržia dlhé roky.
@mirka414 vedela by si odfotiť aj vnútro peňaženky? Že ako sú priehradky?
Ja mam Kara. Kožená, kvalitné šitie - som spokojná.
https://kara.cz/sk/16/penazenky
nejde tak o znacku ako o to z coho je urobena. Mne vuch vydrzala par rokov, ale vyzerala uz dost ojazdene. Teraz mam laru a idem si kupit novu, lebo som si tapsa kupila zlu. Kvalitou aj materialom mi ale pridu UPLNE rovnake. Nevidela som rozdiel takmer ziandy (mala som este staru v ruke, ked som novu kupovala). Zalezi aj od ceny.
🙈vždy na to zabudnem ked idem k autu 🤪budem sa snažiť nezabudnúť
Pridám sa, toto ma tiež zaujíma, pretože mala som wuch a ani nie rok a totálka KO celá peňaženka. Potom som si kúpila Roxy, tá tiež dlho nevydržala a už som zúfalá.
Victoria secret, guess uz par rokov a max spokojnost, ako nove😊
Larabags