Kde kúpim pekný denník?

siska012
8. nov 2017

Pekný večer, kedže sa blížia vianoce a moja sestra strašne rada píše denník , chcela by som jej kúpiť nejaký pekný , no nikde nemôžem zohnať . Na aliexprese majú nádherné, ale bojím sa že mi to do vianoc nepríde 😒 preto hľadám nejakú slovenskú stránku. Neviete náhodou o niečom ? 🙂

dajna8
8. nov 2017

@siska012 Tiež som na tom podobne, páčilo sa mi akurát dnes v daferi som videla, ale bolo to na štýl, že na nápady, kresby, myšlienky, veľmi pekný, len záleží čo všetko by mal mať 🙂

siska012
autor
8. nov 2017

@dajna8 ja by som práveže chcela čistý , poprípade jemné obrázkové pozadie ako som videla na ali

siska012
autor
8. nov 2017

@dajna8 - tieto sú z aliexpresu a boli by úplne dokonalé , ale bojím sa toho dodania :/ že ma to tiež nenapadlo skôr :(

samo_blaho
8. nov 2017

do vianoc ti to príde aj 2x

dajna8
8. nov 2017

@siska012 Vieš čo tak skús objednať a napíš predajcovi správu, popros ho či by ti to mohol poslať čo najskôr a uvidíš 🙂 Krásne sú!

samo_blaho
8. nov 2017

čo uvidím, zásielky z ebay-u prídu aj za 10 dní

lula313
8. nov 2017

Určite to stihne prist a vieš si tam aj odkliknút pri pošte a vybrať drahšiu a samozrejme rýchlejšiu..

siska012
autor
9. nov 2017

už som veľa krát objdnávala z ali aj z ebay a vždy som dlho čakala , asi to nejdem riskovať nech zbytočne nevyhodím 20 eur

dominika6
9. nov 2017

@siska012 tie denníky sú krásne..kolko stoja? kolko strán to má?

pelian
9. nov 2017

@siska012 A veľmi by vadilo keby jej príde darček pár dní po Vianociach ak by to znamenalo, že dostane taký pekný denník? 🙂 Je zabal pod stromček iba obrázok toho denníka a potom ho dostane 🙂

siska012
autor
9. nov 2017

😂 ešte uvidím , možno ho nakoniec naozaj objednám lebo je naozaj krásny

siska012
autor
9. nov 2017

@dominika6 majú 288 strán a stojí cca 13 eur ale sú malé - 10.5cm x 14cm x 2.6cm

dominika6
9. nov 2017

@siska012 to je voľáke mini pidi

radka279
9. nov 2017

skúste sashe.sk... tiež tam majú krásne ručne zdobené denníčky...

siska012
autor
9. nov 2017

@dominika6 hej hej je , ale sú naozaj krásne :D
@radka279 pozerala som , ale tie čo sa mi naozaj páčia sú brutálne drahé :D

fatima99
9. nov 2017

no ak chces trosku usetrit ale aby mala zaroven aj nieco pekne tak to treba risknut, objednat co najskor a prinajhorsom dostane darcek po vianociach, ved sa svet kvoli tomu nezruti 🙂

aneta55
12. nov 2017
Používateľ aneta55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od aneta55.

Pri nakupovaní vianočných darčekov odporúčam prečítať tento článok 🙂 http://www.magazinzena.sk/nakupujete-na-vianoce-5-tipov-ako-usetrit-pri-nakupoch-cez-internet/

aneta55
12. nov 2017
Používateľ aneta55 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od aneta55.

A určite ti to stihne prísť, toho sa nemusíš bať 🙂