Prosím o radu, v ktorom obuvníctve predávajú topánky so širšou špičkou??? Prešla som CCC, Deichmann, Sportisimo, ... Ďakujem za každú radu 😉
Belenka, frodo, … hľadajte pod názvom dámske barefoot topánky. Oblreslite si nohu a zistite rozmer. Podľa toho budete uz hľadať konkrétnu značku.
Pozeraj barefoot topanky. V klasickych obchodoch nenajdes.
@zuzanaete
@sandra19901990 máte s tým skusenost?? tiež som pokutovala po nich, ale známy mi vravel že ho v tom boli noha, veľmi dlho si na to zvykal... Tak som opustila od nich
@boba111 normalne ma Next direct wide fit.
@boba111 https://www.rieker-eshop.sk/ a zvol si vo filtroch sirku H. Dorucenie aj vratenie zdarma.
@onedaynick Škoda že len v Bratislave
@simsalabim ďakujem 😉
@boba111 kuk znacku Medicus v Deichmane. Su skvele, kozene, vpredu sirsie, pohodlnne.
@zabinkalenka v Deichmanne som bola ale či mali značku Medicína, to neviem. Pýtala som sa či majú niečo širšie, pani povedala že to skoro všetko je uzke
popozeraj po barefoot predajniach , alebo znacke Camper ta byva aj v beznych predajniach
Mam siroku nohu a odkedy nosim bf, tak moje nohy netrpia. Treba si davat zo zaciatku pozor na chodzu, lebo dupanie v tenkej podrazke moze ublizit. Vyskusaj pozriet napr. Protetika bf radu. Su siroke a podrazka nie je uplne tenka.
Nepoznate niekto siroku obuv na styl barefoot (teda so spickou, co sa nezuzuje), ale s normalnou podrazkou - nie barefoot?
@simsalabim niektoré rady od značky Keen, hlavne teda sandále, žiaľ. Pripadne ak máš menšiu nôžku, tak najväčšie detské veľkosti majú aj jesenné a zimné.
@simsalabim a ešte tenisky Merrell Bare Access majú pohodlnejšiu špičku a vcelku vysokú podrážku (určite viac než pol cm, čo je barefoot kritérium).
@boba111 Ja aj staršia dcérka máme širšiu nohu.Nakupujem v e-obuv,treba si tam pri výbere zadať šírku nohy,ďalej eshop Rieker,Robel,Jadi,Zalando,Next,výrobca Jana,Caprice.Ďalej Klingel má v ponuke obuv šírky H aj K čo je ešte širšia veĺkosť ako H.
Aj výrobca Ara má širšiu obuv ale cenovo sú drahšie.
@boba111 reiker