Kde kúpim nohavice na dlhé nohy?

zuzahajdulka
12. máj 2022

Ahojte, mám pridlhé nohy a neviem zohnať žiaden obchod s dámskymi dostatočne dlhými nohavicami dĺžky aspoň 36. Skúšala som pánske džínsy v tejto dĺžke, ale tie zas nesedia strihovo, pánske legíny tiež nie, lebo majú vpredu ten "vačok". Prosím vy dlhonohé, ako to riešite, kde kupujete, prípadne nejaký zahraničný e- shop? Ďakujem.

1angelika
12. máj 2022

je tu aj skupina vysoké ženy, pridaj sa k nám 🙂 Nohavice nájdeš na stránke longee.cz

zuzahajdulka
autor
12. máj 2022

@1angelika dakujem pekne.

andrea_82
12. máj 2022

v bonprixe majú niektoré nohavice v predĺženej verzii

1angelika
12. máj 2022

@andrea_82 nad 180cm vysoká žena má smolu...

1angelika
12. máj 2022

@zuzahajdulka ešte ma napadlo zoot.sk. odtiaľ si objednávam rifle, ja potrebujem ale dĺžku 34.

lelluska
12. máj 2022

Sustred sa na znacky, ktoré majú radu “tall”. Z lacnejších vela kupujem napríklad Asos, Vero Moda, Pieces, Only. Rifle mám rada Levis, ale tie už sú cenovo trosku inde.

1angelika
12. máj 2022

@lelluska jj rifle sa dajú ale cenové relácie sú niekde inde..ale nohavice, to je dosť problém..aj tepláky klasické nejdeš kúpiť. Ja som našla len na tom longee

skumavka
12. máj 2022

@zuzahajdulka Next ma cez eshop aj predĺžené verzie

biancarv
12. máj 2022

Ja kupujem značku Only buď na Answear , alebo About you. Ale oni majú asi max dĺžku 34. Nie som si istá či robia aj 36 dĺžku.

zuzahajdulka
autor
12. máj 2022

@lelluska dakujem.

zuzahajdulka
autor
12. máj 2022

@1angelika kukala som longee, ale tam ma vacsina dlzku nohavu 88 cm. To mi je kratke 🤨

lyci
12. máj 2022

@zuzahajdulka rifle nenosim. naposledy som kupovala na marianskej v BA pred par rokmi. bol tam obchod, kde mali rifle uplne na kazdeho. s leginami moc nemam problem. mam z CaA clockhouse a Lelosi. adidas ma tiez predlzene verzie a su fajn. turisticke nohavice napr. ceska znacka Baterca na mieru usije. teplaky jeja.sk sije vsetky velkosti v 4 roznych dlzkach. a inak sa da casto dohodnut napr. na sashe, co ponukaju svoje vyrobky, ze urobia dlhsie. alebo mensie firmy, co siju na slovensku. napr. mam tricko boldbros s predlzenymi rukavmi a nebol problem. mam aj lull predlzene teplaky, ale uz to nerobia. je vela moznosti

zuzahajdulka
autor
12. máj 2022

@lyci dakujem ti za tipy. Na Marianskej viem asi ktory obchod myslis, taky stary Yugoš to mal. Ostatne pozriem.

lyci
12. máj 2022

@zuzahajdulka ano. daky cudzinec to mal. pre mna vytiahol asi 5 parov na moju vysku. kamoska vyssia ako ja, ale strasne chuda tiez bez problemov.
inak v tej baterce okrem strihu a mier si vyberas aj latky z akych to maju usit a maju vela druhov rifloviny, takze usiju aj pohodlne rifle na mieru za rovnaku cenu pre kazdeho 🙂

1angelika
12. máj 2022

@zuzahajdulka ale tam sa dá vybrať až po 36 ,neviem či nie aj 38.