Ahojte, mám pridlhé nohy a neviem zohnať žiaden obchod s dámskymi dostatočne dlhými nohavicami dĺžky aspoň 36. Skúšala som pánske džínsy v tejto dĺžke, ale tie zas nesedia strihovo, pánske legíny tiež nie, lebo majú vpredu ten "vačok". Prosím vy dlhonohé, ako to riešite, kde kupujete, prípadne nejaký zahraničný e- shop? Ďakujem.
@1angelika dakujem pekne.
v bonprixe majú niektoré nohavice v predĺženej verzii
@zuzahajdulka ešte ma napadlo zoot.sk. odtiaľ si objednávam rifle, ja potrebujem ale dĺžku 34.
Sustred sa na znacky, ktoré majú radu “tall”. Z lacnejších vela kupujem napríklad Asos, Vero Moda, Pieces, Only. Rifle mám rada Levis, ale tie už sú cenovo trosku inde.
@zuzahajdulka Next ma cez eshop aj predĺžené verzie
Ja kupujem značku Only buď na Answear , alebo About you. Ale oni majú asi max dĺžku 34. Nie som si istá či robia aj 36 dĺžku.
@lelluska dakujem.
@1angelika kukala som longee, ale tam ma vacsina dlzku nohavu 88 cm. To mi je kratke 🤨
@zuzahajdulka rifle nenosim. naposledy som kupovala na marianskej v BA pred par rokmi. bol tam obchod, kde mali rifle uplne na kazdeho. s leginami moc nemam problem. mam z CaA clockhouse a Lelosi. adidas ma tiez predlzene verzie a su fajn. turisticke nohavice napr. ceska znacka Baterca na mieru usije. teplaky jeja.sk sije vsetky velkosti v 4 roznych dlzkach. a inak sa da casto dohodnut napr. na sashe, co ponukaju svoje vyrobky, ze urobia dlhsie. alebo mensie firmy, co siju na slovensku. napr. mam tricko boldbros s predlzenymi rukavmi a nebol problem. mam aj lull predlzene teplaky, ale uz to nerobia. je vela moznosti
@lyci dakujem ti za tipy. Na Marianskej viem asi ktory obchod myslis, taky stary Yugoš to mal. Ostatne pozriem.
@zuzahajdulka ano. daky cudzinec to mal. pre mna vytiahol asi 5 parov na moju vysku. kamoska vyssia ako ja, ale strasne chuda tiez bez problemov.
inak v tej baterce okrem strihu a mier si vyberas aj latky z akych to maju usit a maju vela druhov rifloviny, takze usiju aj pohodlne rifle na mieru za rovnaku cenu pre kazdeho 🙂
@zuzahajdulka ale tam sa dá vybrať až po 36 ,neviem či nie aj 38.
je tu aj skupina vysoké ženy, pridaj sa k nám 🙂 Nohavice nájdeš na stránke longee.cz