Kde kúpim nálepky na stenu?

dorotka2015
16. jún 2017

Maminy, neviete mi prosim poradit, kde kupim pre moju princeznu nalepky na stenu oblaciky za prijatelnu cenu?dakujem krasne.

pribinak
16. jún 2017

alliexpres

oila
16. jún 2017

Vies co oblaciky som asi ani takto po obchodoch nasich nevidela :/ My teraz tiez pomalicky chystame izbicku a tiez som si dost pobehala kym som si zohnala take nalepky ako som chcela. Ja som kupovala v OBI ale povedala by som, ze tam to teda nie je za prijatelnu cenu, dvoje ma vysli nieco vyse 50€ ale bola som uz zufala takze som ich kupila aj ked boli drahsie. Aliexpress je dobry napad, tam to ich podla mna najdes za par euro len asi chvilku potrva kym pridu.

sisulia
16. jún 2017

v kamennych obchodoch asi tazko najdes, teda nejake by sa nasli ale velmi tazko najdes take ake by si chcela, respektive s takym motivom. ak chces usetrit tak objednaj z ali ale neviem kolko bude trvat kym to pride. my sme objednavali z internetu ale normalne zo slovenskej stranky a tam je to v podstate jedno, ktoru si vyberies lebo vsade stoja priblizne rovnako, ide uz len o to kde ake motivy maju 🙂

lillian13
16. jún 2017

Skuste pozriet na artsablony.sk

dorotka2015
autor
17. jún 2017

Diky baby, nakoniec som objednala z babynabytek.sk za 33 eur. Pekny vikendik Vam prajem ☺