Ahoj, nevie mi niekto poradit kde kupim tuto bylinku? Cez internet je postovne 4eura a to je teda dost kedze caj stoji 0.80. Pripadne ak mate niektora doma na predaj. Dakujem
@kazunomiya dakujem za odpoved. Da sa to normalne kupit v lekarni?
@liana88 hej, kúpiš v lekárni a ani to nie je drahé. Je to normálny voľnopredajný liek a obsahuje iba ten extrakt... v príbalovom letáku máš že na čo všetko je dobrý a odskúšaný. Myslím, že mne pomohol k tomu, že som bez problémov otehotnela... ale inak je aj na PMS, problémy s prsníkmi a tak...
Super tak hned idem do lekarne. Dakujem 🙂
@liana88 keby ho náhodou nemali, tak treba buď dať objednať alebo nájsť lekáreň, čo ho má, už sa mi stalo, že niekde ho nemali...
Uz ho mam 🙂
@liana88 ak sa nemýlim, je to vitex agnus castus - vitex jahňací, skús hľadat aj tu vo fóre, dokonca som možno aj v bazáriku videla že niekto predával. Osobne odporúčam liek, ktorý sa z neho vyrába (je to vlastne suchý extrakt) - volá sa Agnucaston. Lebo inak keď si kúpiš bylinku, teda suché plody, tak si z toho musíš vyrobiť tinktúru... to sa mi moc neosvedčilo, jednoduchšie mi bolo kúpiť si tento hotový, štandardizovaný prípravok...