Kde kúpim mníšske korenie?

liana88
11. feb 2014

Ahoj, nevie mi niekto poradit kde kupim tuto bylinku? Cez internet je postovne 4eura a to je teda dost kedze caj stoji 0.80. Pripadne ak mate niektora doma na predaj. Dakujem

kazunomiya
11. feb 2014

@liana88 ak sa nemýlim, je to vitex agnus castus - vitex jahňací, skús hľadat aj tu vo fóre, dokonca som možno aj v bazáriku videla že niekto predával. Osobne odporúčam liek, ktorý sa z neho vyrába (je to vlastne suchý extrakt) - volá sa Agnucaston. Lebo inak keď si kúpiš bylinku, teda suché plody, tak si z toho musíš vyrobiť tinktúru... to sa mi moc neosvedčilo, jednoduchšie mi bolo kúpiť si tento hotový, štandardizovaný prípravok...

liana88
autor
11. feb 2014

@kazunomiya dakujem za odpoved. Da sa to normalne kupit v lekarni?

kazunomiya
11. feb 2014

@liana88 hej, kúpiš v lekárni a ani to nie je drahé. Je to normálny voľnopredajný liek a obsahuje iba ten extrakt... v príbalovom letáku máš že na čo všetko je dobrý a odskúšaný. Myslím, že mne pomohol k tomu, že som bez problémov otehotnela... ale inak je aj na PMS, problémy s prsníkmi a tak...

liana88
autor
11. feb 2014

Super tak hned idem do lekarne. Dakujem 🙂

kazunomiya
11. feb 2014

@liana88 keby ho náhodou nemali, tak treba buď dať objednať alebo nájsť lekáreň, čo ho má, už sa mi stalo, že niekde ho nemali...

liana88
autor
11. feb 2014

Uz ho mam 🙂