Poprosim poradit ,mam dilemu kde kupit kvalitnu manzelsku postel.ake mate skusennosti? Dakujem.
@bruneta880 Dakujem ale ja som v kosiciach a tuto moznost nemam...jedine mrknem na stranku ...
@ivetoy aha, no tak ešte ti poviem, že moja mamina kupovala v sconte železnú, ale tá vydržala cca 3 mesiace a zlomila sa...😅
Tak by som na tvojom mieste išla radšej do drevennej.
Dobre nakúp...😉
Da sa objednat...prave pozeram..ja chcem len drevene,,🙂
@ivetoy len si pozri aj cenu za dopravu, lebo sestra chcela tiež objednať, ale nadávala...že dosť.Ja nemám šajnu.
my sme teraz objednávali v Kika, vybrali sme si zo spálňovej zostavy - dala sa objednať len posteľ samostatne, mali zľavy 15 percent, boli aj drevotrieskové aj celodrevené...
inak ak by si chcela z IKEA tak manžel chodí pravidelne a môže ti priviezť do KE
Ja objednávala z stránky vera nábytok ceny fajn a aj kvalita našej je v pohode pozri ci ti nepadne niečo do oka
Ahoj ivetoy, ja som si pred pol rokom kúpila posteľ z masívu a po roku môžem konštatovať, že bola síce drahšia ale je to najlepšia postel akú som kedy mala. Vôbec nevŕzga ani po roku používania. A ku tej preprave preprave. Ikea má super-krásne veci ale príliš drahú dopravu ja nemám nikoho v okolí kto by mi pomohol som slobodná matka ale pred mesiacom som si kúpila cez internet komodu do šatníku na stránke bestnabytok.sk a doprava bola zadarmo a prekvapivo rýchla 2 pracovné dni.
Vrelo doporučujem.
@ivetoy no, ja som s tým tiež mala problém. Všetky, ktoré ponúka náš trh, mi nevyhovovali buď farbou, veľkosťou, dizajnom, materiálom. Napokon sme si dali urobiť, akú sme potrebovali u stolára. Sme spokojní. Podstatná časť postele je však aj tak kvalitný matrac. Máme pružinový kvôli chrbtici s možnosťou otáčania - zimná a letná časť, s možnosťou vyzliecť vrchnú časť a oprať. No máme na matraci aj ochranný návlek, takže periem ten. Matrac je vzdušný. Mal by sa však aj tak meniť každých 5-7 rokov.
@libawet presne ako píšeš základom je kvalitný matrac ale v minulosti som mala lacne drevotrieskové postele ktoré sa po čase začali rozpadávať vŕzgať a začali sa tiež kývať čo tiež nie je príjemné. Preto by som už inú posteľ ako z masívu nechcela.
@meskovalucka ja mám práveže inú skúsenosť. Od stolára máme drevotrieskové postele, no z viac dosiek na sebe, nie je to len akože jedna tá doska, takže sú také mohutné, máme ich piatym rokom a nič, ani vrzg ( čo sa hlavne ocení pri istej činnosti, že ? 🙂 ), pred tým sme mali z dubového dreva, teda z masívu, po troch rokoch vŕzgali hrozne, takže preto som bola bezradná, čo ďalej kúpiť? Železné som nechcela určite, mám z nich zlý pocit.
@ivetoy ahoj my sme kupili z https://www.drevona.sk/ boli velmi ochotní, prave riesime odtial aj deckám poschodovu postel 👏
@annasuchovska Ahoj a spokojni ste s drevonou???nevrzga???my mame super madrace ale blbu postel,musim vymenit
@ivetoy ahoj, my máme z ikei a sme spokojný, pomer cena-výkon je super.