Babyy.... Som tehu a potrebujem malinový kompót.. Kúpim to niekde? Bože takú mám chuť.... Po iné roky si doma zavárame ale tento rok bola bieda s malinami 😭
@michellemary v jednote nemajú a tie obchody u nás v okolí 30 km nie sú 😭
U nás na tržnici dnes mali čerstvé maliny. V Lidl majú mrazené, ale kompót neviem teda. Možno kaufland.
@hettinka ja chcem kompót, mne to viac chuti ako čerstvé hehe 🙂 joj.. Zajtra musím pokutrať 🤨🙂
Kompót majú v Kauflande bežne🙂
kup čerstvé alebo mrazene a uvar si čerstvy kompot. do vody daj cukor a maliny a máš
METRO.... ale viac balení, nie jedno.
Ja som tiež kupovala v Metre
@deti95060810 Keď je tehu, tak sa jej to nemusí oplatiť... zajtra môže zháňať konzervu ananásu
@miskooo1987 😂😂 😂
Sa nesmej... mna sa predavačka v blízkej bille spýtala či mám tehotnú ženu doma...
@miskooo1987 a bola tá žena tehotná ci len ty si mal tehu chute? 😂
Ona... furt na niečo mala... a vždy na to či sme nemali... potom z toho zjedla dve lyžičky, a išlo sa ďalšie kolo...
Ani som nevedela, ze malinovy kompot existuje 😂.
No to si mi dala. Mnam,moja starka zvykla zavarat. Idem ja googlit,ci sa da niekde objednat
Normálne napíš na nejakú fb stránku vašu mestskú /dedinsku....väčšina miest/okresov ma nejaký bazar/burzu proste facebookovu stránku kde ľudia predávaju a kupujú.
Napíš si dopyt ze zháňaš kompót a isto sa niekto ozve co ma záhradu.
Naslo mi aj v tescu,ze by mali mat
@viestta pohoda... sendvič s nutelou a zavaranou paprikou si už mala?
@viestta nebodaj si ani uhorky nechrumala?
Ja som tiež nemala zvláštne chute.len som úplne každý deň zjedla 1 čokoládu😊celú sama
V Kauflande. Pri prvom som mala z neho doma 50 pohárov 😁 potom som do nich zavárals lečo. V skle so závitom. Mysleli m, že zelené viečko. Cca 2 éčka asi.
v Milk Agro, Globuse, Jednote...