Ahojte, neviete kde by som zohnala teplé, mäkké teda látkové poťahy na wc? Také čo sa navlečú na sedátko záchodu. Ďakujem.
ja som videl predavat take jednorazove papierove ale su dost neprakticke zato ovela hygienickejsie.........
@milan_branik papierove? a to ako držia na tom wc? A kde si ich videl?
d. den, jeden pán takéto poťahy na wc dosky predáva po 3 eura na bazoš.sk, ale treba čakať 30 dní na objednávku, jasné, že on to nakupuje za 1,22, ale to je obchod, on tiež musí zarobiť, to som zistila, ak to pomôže, pekný den všetkým
@martina374
d. den, takéto frote poťahy predávam ja na modrom koníku, na bazári a bazoši, pripevnujú sa pomocou suchého zipsu zo spodnej strany, sú kvalitné, nie ako čo predával ten pán, zohnala som hrubšie aj s so silnou koženou podložkou na druhej strane, predtým takéto kvalitné neboli, preto je cena za 1 ks 4 eurá, momentálne ich nemám všetky sa vypredali, ale ak by ste mali záujem napíšte, objednám ich, dakujem, geinamend
???? Viem, ze sa volakedy daaaavno davali potahy, take koberceky na zachodovy dekel, ale latkovy potah priamo na sedatko? Ved to je dost nehygienicke...Aj keby si ho prala kazdy den...... Ked sa splachuje, tak ciastocky tej zachodovej vody tam dopadnu.....
Viem, ze existuje take sedatko pre deti, take makke, vyplnene molitanom, ale na vrchu je pevna folia....Ak ale myslis na klasicke "dospelacke" sedatko, tak to neviem....