Ahoj, idem si po radu kde pozriet lacnejsie svadobne saty s dlhym rukavom vo velkosti 42 ale cenovo okolo 150e bazare som pozerala ale nenatrafila som na nic.
- ja mám č. 34, a už teraz je štvrtina zo mňa , po 20 r.
Prepáč, to ma len tak napadlo, lebo , tiež som mala zimné svadobné šaty.
Som si pospomínala ...
Tu si baby radia, par diskusii pod tebou
Voľné diskusie
Podarilo sa vám predať svadobné šaty?
..tomuto sa povie cenzúra.... 😁
Neviem aky styl chces, ale ja som sa minule preklikavala satami a vsimla som si, ze napr. aj bonprix ci about you ponukaju aj jednoduchsie svadobne.
Ja som si dala ušiť a vyšli ma menej, ako požičanie v požičovni, urobila som si vlastný návrh, objednala materiál z netu a našla lacnú krajčirku, teraz ich chcú odo mňa žienky odkúpiť 😉
Chceš lacné pozri aliexpres..treba sa tam vediet orientovať q pozerať feedbacky aj s fotkami niektore som fakt neverila ze sú odtiaľ prišli veľmi pekné šaty..no ja ti tak poviem vydávať sa len raz aspoň môj názor..ja som do svojich investovala dala som si ušiť na mieru v salóne (evamaria) a boli dokonalé..radšej by som posetrila na svoje jedinečné šaty ako toto kupovať cez bazár atď..ako ani tam zlé nemusíš kúpiť ale jeden jediný deň ti patrí a tak výnimočný prečo do seba neinvestovat?
Ja by som nebrala šaty z bazaru, majú už svoj príbeh... Iba nové. Ani nie požičať. Ušiť alebo kúpiť svoje. Keď aj z aliexpress.
Suseda mala na svadbe taketo dake z bonprix a vezyerala uzasne. Skus aj tam pozriet, pridu skor a spolahlivo sa daju vratit, podla mna pohodlnejsie ako z aliexpresu.
https://www.bonprix.sk/svadobne-saty-so-zakarom...
skus napr aj asos preklikat
Skús www.mojasvadba.sk
Panecku, na fb ich je veeela. Kukni si svadibne stranky a zadaj dopyt, ponuky sa ti budu len tak sypat
V Novom Targu v obchode Krolowa shopingu
Na bonprix som videla a boli aj celkom pekné za super cenu
Odkial si?