Kde kúpim lacnejšie svadobné šaty?

11. okt 2022

Kde si kúpili svadobné šaty? Hľadám lacnejšiu alternatívu nie 2500€ za šaty, to si nemôžem dovoliť, chcela by som také "princeznovské" áčkové s dlhým čipkovaným rukávom

lenuska9999
11. okt 2022

Véd pozri z druhej ruky. Na fb je kopec žien na marketplace, čo predáva svoje šaty aj s možnosťou vyskúšania. Inak lacno sa chodili saty kupovať na Ukrajinu, čo samozrejme teraz nie je možné. A neviem z ktorej časti Slovenska si, ale aj do Poľska by si možno mohla zájsť. Inak minule som v Nowom Saczy na námestí videla predajňu so svadobnými šatami, ktorú likdivodali a na dverách stalo , že každé saty stoja neviem koľko zlotý, čo v prepočte bolo asi 250 eur. Dnu som pozrieť nebola, keďže bola nedeľa a zatvorené. A bolo to cca pred mesiacom

cecilia29
11. okt 2022

IRIAN SAM ...myslim okolo 500-700 stali , v akciach menej. https://www.iriansam.sk/

ckatka
11. okt 2022

Ja som mala.z.pozicovne. Nádherné princeznovske ľahu ké...
Salón v Prievidzi. Asi za stovku vtedy. Neviem načo to kupovať. Zbytočne...

mimca77
11. okt 2022

Aku mas velkost? Mam tento typ siat na predaj

autor
11. okt 2022

@mimca77 M-L

mimca77
11. okt 2022

Ak chces, napis mi spravu. Ja ti neviem napisat, kedze je to anonymna diskusia.

pinkgirl
11. okt 2022

Tiež odporúčam pozrieť bazár na webe a tiež skús mojasvadba - máš tam rovnaké prihlasovacie údaje ako na MK. Prípadne popozeraj osobne v salónoch či nemajú likvidáciu starších kolekcií a predávajú ich za nižšie ceny ako je požičovné.

paulahr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paulahr
11. okt 2022

@lenuska9999 ASOS https://www.asos.com/women/dresses/wedding-dres... poznám pár báb čo objednali odtiaľ a boli spokojné 🙂

buberova
12. okt 2022

Skús sa na FB pridať do nejakých svadobných skupín, napísať aké šaty hľadáš, tvoju veľkosť a cenový strop a uvidíš ako sa pohrnú ponuky.. na 100% si vyberieš 🙂

kaca222
12. okt 2022

V Bratislave salón Giovanna 🙂 šaty stoja 500-700€ a sú presne také, aké opisuješ - áčkové, čipkované. Majú veľký vyber a pani v predajni je veľmi milá

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vrnk_1116
12. okt 2022

Ja som si kúpila na nete, cez bazár svadobných šiat... Tam nevesty predavajú použité svadobné šaty. Boli ako nové, raz oblečené. Potom som ich na tej stránke aj predala. Skús pozrieť www.svadbujem.sk

bolarazjedna
12. okt 2022

Pozri na mojasvadba.sk, tam je milión svadobných šiat a lacnejšie ako z požičovne.
Dokonca nebudeš musieť hneď v pondelok utekať naspäť do požičovne vrátiť šaty.

gabika0825
12. okt 2022

Buď si kup po niekom, alebo moja sesternica mala na svadbe šaty z aliexpressu, vyšli ju 75€ 😄 a akože odpadla som z nich, nikto by to nikdy nepovedal že stali iba tolko a sú z čínskej stranky 😄 fakt kvalitne a mala šťastie že jej pekne sadli, ale ona je taká klasicka postava, jej sadne všetko. Čiže ak máš aj ty takú klasickú postavu veľkosť 36/38, tak ti z tadiaľ sadne🙂 len jej prišli až za mesiac pomaly. Čiže neviem koľko máš casu

gabriela228
12. okt 2022

Najlepšie máš ísť sa popýtať do svadobných salónov na ceny poprípade nech ti ušijú podľa tvojej predstavy. Mne takto vo svadobnom salóne ušili šaty za 450€ a to som mala aj dlhú vlečku. Potom môžeš šaty posunúť ďalej. 🙂

noami12
12. okt 2022

Skus pozrieť bazos alebo vinted

gabigf
12. okt 2022

Ja som mala z aliexpressu za 215€ cca 😁 plus clo, tak do 250€ ma vyšli, boli na mieru a nemala som žiadne stresy, že sa s nimi niečo stane.. Za toľko by som si tu také šaty ani len nepozicala, fakt boli veľké, dlhá vlečka, dosť ľudí vravelo, že vyzerajú draho aj keď o to mi vôbec nešlo hej 😅

arabbella
12. okt 2022

Ja mam tiež šaty na predaj ale nedokážem ti napísať správu keď je táto diskusia anonymná 🙂

lilope
12. okt 2022

@autorka ja by som si šaty už nekupovala, len ak by stáli do 100€, lebo to by mi nebolo ľúto vyhodiť v prípade, že mi zostanú trčať v skrini ako tie moje kúpené síce v akcii za 350€, ale doteraz som ich nepredala. Na bazoši, marketplace na FB a iných stránkach je ich plno často za veľmi dobré ceny. Skús si dať ponuku na kúpu, určite nejaké pekné za slušnú cenu nájdeš.

canis_lupus
12. okt 2022

Ja som chcela lowcost svadbu - šaty som kúpila na MK za 50€ 😂 Trh so svadobnými šatami je fest presýtený, takže sa okolo stovky dajú kúpiť pekné šaty. Ja ich predám tiež za pár eur a aspoň mi nebude ľúto, že šaty za 300-400€ predávam za stovku a aj tak mi stoja v skrini štyri roky. Druhá možnosť, ktorú som pozerala je Aliexpress, tam sa dajú kúpiť krásne šaty tak za 100-200€ (také okolo 50€ by som nekupovala, lebo isto nebudú ako má foto), len si treba vždy pozrieť recenzie, tam sú aj real fotky, ale ja som sa bála, že neprídu včas, ak by som mala do svadby ešte dajme tomu 3 mesiace, asi by som objednala z Ali.

sun_shine_2020
12. okt 2022

pozri ci nie je svadobny veltrh v inchebe. Ja som tam kupila za 200 eur krasne saty 🙂

arabbella
12. okt 2022
ivangeline
12. okt 2022

bazos? xD

budembabka
12. okt 2022

Také mám na predaj.

l_u_c_k_a111
12. okt 2022

moje stali 650€ teraz ich neviem predat uz pol roka :D mali sme sa fotit v tatrach v iny den preto som si saty kupila nakoniec som otehotnela a bolo mi tak zle ze sme sa fotili pred svadbou … keby som to vedela saty by som si skor pozicala ako kupila teraz mi len zavadzaju doma :/

autor
12. okt 2022

@budembabka veľkosť? Cena?

autor
12. okt 2022

@l_u_c_k_a111 veľkosť? Cena?

budembabka
12. okt 2022

Č.38 až č.40, majú vzadu šnurovačku a prispôsobia sa postave. 150E

autor
12. okt 2022

@budembabka máte k nim aj kruh/ spodničku?