Kde kúpim lacné kávové kapsule Tassimo?

27. dec 2024

Ahojte chcem sa spýtať dostali sme na vianoce tassimo kávovar, poznate nejakú stránku kde by som našla kapsule za nižšie ceny nejaké náhrady alebo také čo sú podobné tým kávam. Nakolko predtym sme mali dolce gusto a tie sa dali v tescu,kaufe aj v lidli kupit tie ich co stoja menej. Ďakujem za každú radu 🙂

mandzula
27. dec 2024

Co ja viem, Tassimo nema nahradu origos kapsul. Ja kupujem v Planeo alebo cakam na akciu v Tescu.
Budem vsak rada, ak sa ozve niekto, kto o nejakej kvalitnej nahrade vie.

klara351
27. dec 2024

My nakupujeme na vsetkovyhodne.sk. A videla som uz na nete plnitelne kapsule na tassimo, ale nemam ich vyskusane. Nahrady nie su.

janai1
27. dec 2024

Náhrady nie sú.
Kupujem na vsetkovyhodne alebo na mocafino

fkata
27. dec 2024

Náhrady nie sú. My kupujeme v NAY, alebo v Tesco, párkrát sme objednávali z internetu čaj a Milku pre syna.

zuzika87
27. dec 2024

Náhrady nie sú žiaľ len origos a ja si beriem z Nay ale my nás využívame iná pri návšteve mam Nespresso Krups a ten fičí každý den

kengurica
27. dec 2024

Na aliexpresse pohľadaj, sú tam plnitelné kapsule, rôzne veľkosti. Na nich je EAN kód, ktorý zodpovedá objemu vody na espresso, alebo väčšiu kávu. Kúpila som ich našim. Je to určite ekologickejšia voľba. A teda môžeš si tam dať aj kvalitnejšiu kávu ako Jacobs.

huxy
27. dec 2024

Naj cena je v planeo

malinovka333
27. dec 2024

@kengurica ale do tassima idu len original.tam inu kapsulu nedas.

maya_hi
29. dec 2024

Ja som kúpila plniteľnú na Aliexprese

kengurica
30. dec 2024

@malinovka333
Ako písala @maya_hi - plnitelné z Ali tam pasujú. Rovnaká veľkosť, otvory, a ak EAN kódy, podľa ktorých Tassimo natlakuje vodu. A mletú kávu si dáš akú chceš. Umyješ a použiješ znova. Bez plastového odpadu po každej káve.
Až na to, že Tassimo ani Dolce Gusto na dobrú kávu nestačí.

malinovka333
31. dec 2024

@kengurica dakujem.nevedela som o tom ze to uz ma aj tassimo.my mame automaticky kavovar.ja tie kapsulove neuznavam koli tomu odpadu.nehovorim ze obcas nie ale ta kava je aj draha neoplati sa to vobec kedze s muzom pijeme kavu denne.