Ahojte neviete mi prosim poradit ako a kde zohnat slez nebadany - KVET ??? DAKUJEM.
@hivanik v ziadnej ho nemaju.. ani na nete..
@andreaa1983 tak skus slez lesny. Ale napr.na Pilulka.sk som nasla aj nebadany
@hivanik na pilulka. Sk maju slez nebadany - VNAT bud v sackoch, alebo sypany.. nie KVET. Ale dakujem.
@andreaa1983 ak ho potrebujes na fimozu, tak nam pomohol slez lesny.
@hivanik super, dakujem za tip 👍
@hivanik a tiez macerat za studena? Kolko to trvalo? Kym pomohol? Dakujem.
@andreaa1983 rano som namocila do studenej vody, vecer ohriala a macali sme vo vanicke. Tak dva krat do tyzdna a uvidis ako sa to bude pekne ale pomalicky uvolnovat. My sme asi mesiac kupali.
@hivanik este dve otazky 🙂 ako dlho ma trvat ten kupel, lebo ked ho v tom udrzim 5 minut tak to je vela 🙂 a druha otazka... tvoj maly mal tu predkozku aj prilepenu, alebo mal len malu dierku 🙂 dakujem
@andreaa1983 skus ho tam niejako zaujat aby aspon 10 min.posedel a skusaj mu pomalicky uvolnovat. A moj mal malu dierku a my sme boli ak na urologii lebo sa mu tam tvoril hnis. Tak nam kazal to pomali uvolnovat. Mal 2 rocky. Chce to trpezlivost a pravidelnost.
@hivanik no ja mu to robim kazdy den, zacali sme len pred 3 dnami, ale som odhodlana... zial moj maly to ma dost poprilepovane, tak uvidime, ci sa nieco pohne, kazdopadne chcem sa tomu zakroku vyhnut... dakujem este raz za rady 🙂
@andreaa1983 my sme mali aj masticku od ur.triamcilon aj ta nam pomohla kvoli hnisu. Nastastie urolog nepristupil k nicomu radikalnemu. Chce to naozaj trpezlivost. Drzim palce
@andreaa1983 je aj masticka zo slezu tusim od firmy just. Ja som na nu citala len velmi dobre veci. My mame tiez malinku duerocku,ale zatial nic nerobim,ked nema problemy. Ak by sa objavili urcite skusim tu mast. Tusim to tu v nejakej teme aj ponukali nejake dievcata. Drzim palce.
@mom311 ano, ano ideme ju skusit 😉
@andreaa1983 tak potom dajte vediet ako pomohlo. Som zvedava. 👍🏻
@mom311 dam ;)
@mom311 ahoj, po mesiaci sa nam odlepila predkozka, s mastickou od justu ;). Kazdy vecer po kupani sme davali a pomaly pretahovali... Takze za mna odporucam ;)
@andreaa1983 to je super. Dakujem za spravu. Urcite aj my skusime ten krem. 👍🏻😉
@andreaa1983 ako vyzrra ta masticka
@andreaa1983 ďakujem a ako sa používa a ako casto
@oliinka ja som to malemu davala kazdy vecer po kupani...
Nema niekto na predaj prosim masticku
Výborný je slezovy krém z Just na fimozu .
Môžem odporúčať .
Ak máte zaujem , kľudne sa môžete na mna obrátiť poradím a vysvetlím pripadne objednam . Pekný deň
@oliinka mam vzdy v zasobe ...este mate zaujem?
Keby bol záujem, ja mam zásobu a nepotrebujem toľko, tak môžem posunúť
@andreaa1983 v lekarni