Viete mi odporučiť nejakú stránku kde kúpim napríklad kašmírovy sveter, vlnený sveter atď., ale nie za 100-200€. Proste kvalitnejšie veci z ktorých nebude po dvoch mesiacoch handra. Budem vďačná za tipy. Môžu to byť aj zahraničné stránky, alebo nejaké butiky čo predávajú na FB
superdry
Zalando, alebo aj c&a ma kašmír kolekciu
Humana
Alebo remixshop.com.. tam viete nakúpiť značkové kúsky za zlomkove ceny,keďže sa jedná o kolekcie z uplynulých sezon. Viete kúpiť aj second hand aj outlet veci. Takisto- čím dlhšie tam tá vec visí,tým nižšiu má cenu... Atď..keď som to objavila,bola to závislosť
Toto by aj mňa zaujímalo
@sonulcicka prosím ťa tie nové veci sú iba preto také lacné že sú to kúsky z minulej sezóny?Nemajú žiadnu chybu?
ak nevadi sekac tak vlnene a kasmirove veci pravidelne v textile house v BA mavaju, vzdy ked je novy tovar tam vidim x kusov....
@nadej1111 to asi zaruku nemas ani v SK obchode. Ja som v Slovenskom obchode kupila znackove vo vypredaji dolw dake % a poskali mi to co nepreslo QC. Skoro ma vykotilo !
Z tohto remixshopu som objednala 5x kratasy muzovi za 20€ nic im nebolo iba farby sa mu nepacili a jedny mali popraskanu tu znacku v zadu cK ale to aj tak nevidno.
tchibo, mam len dobre skúsenosti 👍