Kde kúpim krabice na sťahovanie?

3. apr 2023

Ahojte. Neviete niekto, kde by som zohnala krabice (aspon 10-15ks) ale take velke.. vsetko co som nasla na nete je dost male (cca 70x50).

vava_1994
3. apr 2023

Obi

vava_1994
3. apr 2023

Aj ikea

uhgara
3. apr 2023

tiez sme kupovali v Obi, aj ked teda neboli uplne najlacnejsie, ale bola to taka prva moznost, ktora nam napadla :D a samozrejme aj nablizsia :D

autor
3. apr 2023

@vava_1994 mám pokukane aj mobelix, asko .. vsade maju iba pre mna male rozmery ako som spominala max tych 70x50. Ja potrebujem idealne vacsie

simca06022011
3. apr 2023

mozes skusit aj nejake sklady v okoli a opytat sa... bezne sa vyhadzuju. Hocijake.. mysli, na to ze velke krabice, su tazke na nosenie/manipulaciu. Ja som stahovala v januari kancelariu a bol problem tie velke zdvihnut, nakoniec sme museli vozik na to dotrepat. Este aj textil je v tom tazky.
https://www.eobal.sk/kartonova-krabica-5vvl-sta...

dilino
3. apr 2023

Ved v obchode majú rôzne krabice tak si pýtaj veľke.V každom obchode majú ked vykladajú tovar aj veľký.

aalt
3. apr 2023

Sksu sa popytat v obchodoch. Vacsinou to vyhadzuju. Ja som si davnejsie takto bral v nejakej drogerii. Sice ma poslali si vybrat z takeho velkeho kontajnera vonku (bol to taky s dverami 😀 ), ale mal som.

h2
3. apr 2023

To nekupuj! Nabehni niekam do supermarketu, odchyť si nejakú predavačku a nech ti dá. Oni sa toho radi zbavia.

autor
3. apr 2023

Ja práveže chcem original krabicu na stahovanie a nie taku z tovaru z obchodov..take by som zohnala raz-dva (z byvalej roboty).. myslela som si, ze existuje take ako maju v obi a pod aj vo vacsich rozmeroch a niekto akusenejsi mi poradí kde presne ich najdem..ale zrejme mi neostava nic ine, nez nakupit tie mensie 😅

tosomja
3. apr 2023

A predajne nemajú? Ja som si vždy brala z CBA, jednoty, Billa.

lienka.7
3. apr 2023

My sme brali z Hornbachu. Mali rozne velkosti.

beata_k
3. apr 2023

Sice neviem co chces stahovat, ale vacsie by som ani nekupovala. Tu krabicu treba aj od zeme odlepit a niest. Aby zase tazka nebola.

viestta
3. apr 2023

v OBI maju rozne velkosti, ci az take velikanske neviem, ale do velkej krabice nabalis vela veci a su tazke. Na oblecenie a textil su lepsie vrecia a na krehke veci si treba popoziciavat plastove prepravky od kamaratov. Knihy je lepsie poviazat do belikov po 10 kusov aby sa to dalo aj zdvihnut. Na to ostatne stacia aj mensie krabice, dolezite je aby boli dobre oblepene paskou a nyvypadlo dno aj s obsahom ked ich zdvihnes

autor
3. apr 2023

Sťahujeme sa komplet a máme miliontristotisic veci este (aj ked polka bytu uz prestahovana). Samozrejme by sme nenapratali cely byt do krabic, tolko rozumu mame (ja nie ale muž ano 😂) cize do krabic by isli veci, ktore inak nemame ako zabalit.. chcela som ze radsej vacsie krabice a menej ks ale zrejme teda ostaneme pri krabic z obi.

stellarstar
3. apr 2023

Sťahovanie čaká aj mňa 🙈 už pár týždňov mám kv tomu stres. Ale chvála bohu krabice dostaneme zadarmo len ich musím tento alebo má budúci týždeň vyzdvihnúť. Ale veľke krabice ma aj obi, bauhaus, hornbach...

kris_tin257
3. apr 2023

Ja som mala z ikey, odporúčam ale spodok prelepit hrubou lepiacou páskou aby ste nezbierali oblečenie z chodníka ako ja 😀

masinka
3. apr 2023

My ked sme sa stahovali , tak sme mali tie IKEA krabice a na makke veci sme kupili tie ich velke modre tasky, tam som prehadzala kominiky oblecenia zo skrin, lepsie sa s tym manipulovalo ako s vrecami. Vrch som vzdy prikryla jednou osuskou a zaviazala som tie dlhsie usi dohromady.

muchotrafka298
3. apr 2023

ja ked som stahovala firmu, tak sme mali tiez len take krabice toho rozmeru, co sa Ti zda maly. Stahovaci mi povedali, ako presne veci do toho zbalit a hlavne nezabudnut na to, ze to bude niekto aj musiet nosit. Takze asi tam nedas 30 kg, ked to potom nikto nezdvihne. Tebe sa moze zdat, ze je to male, ale ja som mala doma na stahovanie krabice z IKEA a boli teda dost velke.

autor
3. apr 2023

Pozerala som tie Ikea krabice ale zas majú dosť drahé poštovné, aspoň teda 9€ je podla mňa dosť za poštovné keď samotné krabice stoja 35€ 🤷🏽‍♀️ ale páči sa mi nápad s tou ich modrou taškou tak možno ešte zmením názor.

gvenduska
3. apr 2023

V obchode a sú zadarmo
Napr.z banánov

aliita
15. nov 2023

Ahoj. Prosím ťa našla si väčšie krabice. Aj ja by som potrebovala. Presne ako si písala všetky sú male

lienka.7
15. nov 2023

@aliita obi akebo hornbach maju tiež rôzne rozmery. Objednas aj online a vieš si sama vyzdvihnúť. A presne, treba myslieť aj na to, ze to niekto bude zdvihat.

muchotrafka298
15. nov 2023

@aliita krabice roznych rozmerov kupis napriklad aj v Obi a Hornbach, presne ako pise @lienka.7. Krabica ma tiez svoju nosnost a musis s nou vediet manipulovat. Z vlastnej skusenosti Ti radim, radsej mensie krabice rozmerovo, aby si to vedela ty sama eventualne premiestnit.

autor
15. nov 2023

@aliita nakoniec sme kúpili z OBI krabice (L velkosť)