Dajú sa vôbec zohnať????? Najmenšie veľkosti sú všade od čísla 28. Dcéra má nohu 24/25.
Keby aspoň 26... všade samé plastové, nastaviteľné.... katastrofa !!!!
Prosím, povedzte mi, že nechcem nemožné 🙏🙏🙏
Značka mi nepomôže. Potrebujem poradiť konkrétny obchod eshop, pripadne nejaké rady?
Ďakujem
Toto nie je čistý plast, pre malú korčuliarku sú fajn, dcéra tiež mala tento tip od 3 rokov
To, že sú veľkostne nastaviteľné je ich veľké plus
https://www.insportline.sk/16592/detske-zimne-k...
pre dieťa by som nové asi nekupovala, pokiaľ sa eštelen ide učiť, také "na rozbitie" by jej jednoznačne stačili aj z nejakého bazáru. pozerala si bazoš napríklad? som si istá, že by si našla hneď niekoľko. tiež sme takto kupovali nedávno používané a syn sa na nich perfektne naučil, takže si myslím, že je to úplne ok. stačí to rozhodne.
Dcérke 5 ročnej som teraz kúpila z bazára plastové keďže mali ísť tento týždeň so školskou na kurz.nedeľu som s ňou bola vyskúšať za hodinu už vedela korčuľovať...takže aj plastové sú fajn ak sa nejde venovať krasokorčuliarsvuntam by som už kupovala klasiku
Aj tu na MK jedna mamička predáva dievčenské korčule, veľ. 24 (tie za 20 €, tie lacnejšie sú dospelácke).
Je úplne jedno, či ich využije 2mesiace. Plastové a nastaviteľné nikdy! Ak chcete svojim deťom zničiť kĺby, a pomôcť im k deformovaniu chodila, nech sa páči.
Bazár som pozerala, nenašla som. Je pravda, že už skôr, tak skúsim znovu.
Ďakujem
!!!!!!!!!! Admini zmenili pôvodný názov!!!! Úplne zmenili podstatu!!! Bože to sú amatéri!!!!
Pôvodný názov témy bol ,,Kde kúpim KOŽENÉ korčule na ľad veľkosť 26. Samozrejme.... obyčajne korčule sú na každom kroku, aj nastaviteľné.
Inak by som túto tému nezkladala. Preto som nechápala, prečo mi napriek tomu odporúčate nastaviteľné a plastové 🙏
No tak potom mas smolu a cakaj kym ti dieta dorastie do dostupnych korcul, ktore splnaju vsetky tvoje poziadavky. Trochu sa zamysli, ak by nastavitelne korcule pouzivane tak prilezitostne ako spominas kazili klby a porovnas to s poctom deti co to pouzivaju tak to by sa uz neako prejavilo a nikto by to nepouzival a to sa nedeje.
Preco plastove a nastavitelne nicia detom klby a chodidla?
Realne aj tak vacsina instruktorov lyzovania ci korculovania odporuca ucenie sa az po 3 rokoch. Prave kvoli vyvoju. Len tam nepadaju naozry, ze len kozene su fajn. Preto ma to zaujalo.
Mas k tomu viac info?
na amazon.de slušný výber a veľkosti, väčšina obchodov posiela na Slovensko
Bauer mas aj take malicke velkosti, ale su to teda chalanske bez zubkov.
@lusilla fiha, aká si múdra. Aj detské chodaky sa stále predávajú, nie? A dobre sa vie, že škodia a napriek tomu sa nájdu také, čo to kúpia.
@maggiba práveže inštruktorom dvíha tlak, keď vidia plastové, ešte horší prípad- nastaviteľné. Samú od seba by mi to tiež nenapadlo. Tiež som sa to len dozvedela od odborníkov a bolo mi to vysvetlené. Neviem to tak presne zreferovať, ale je to ako topánka. Tiež by sme deťom neobuli plastové čižmy, nie?
@sella38 ďakujem
Dieťa nekvalitná korčula môže veľmi rýchlo demotivovať a môže ho to prestať baviť hneď na začiatku. Dcéru to baví, zatiaľ len požičiavame, ale chceme kúpiť.
Moja 5 ročná chodí zo škôlky na kurz momentálne a deti čo korčule nemali pozícal im hokejový klub všetkým rovnaké plastové nastaviteľné...moja sa naučila na plastových hneď v ten deň ako sa ná nich postavila...dnes bola na korčuliach 4krat práve sme prišli z klziska a jazdí jak drak dokonca skúša na jednej nohe aj skakat skusa
Ahoj, pozri tu, maju aj 25, tvari sa to ze by to mohli poslat aj na Slovensko.
Ak nejde profi korčuľovať, ale použije ich len rekreačne, prípadne na nejakom kurze zo škôlky/školy, tak aj nastaviteľné stačia. Nebude ich mať aspoň problém obuť 🙂