Ahojte. Mam surodenecky kocik baby jogger city select. Este aj v zaruke do 9.6. Zacala som mat problem s prednym kolieskom pravym tym mensim. Akokeby v nom nieco suchalo trelo.Rozobrali sme ho namazali aj vazelinou aj wd 40. Chvilu bolo dobre a potom zase. Je aj viac opotrebovane ako druhe. Poslala som ho aj na reklamaciu do Bambini do Trnavy ale oni ze ho skusali a ze u nich to nerobi.No neviem ako postupovat. Ja ho vyuzivam ako surodenecky kocik. Kocik je pojazdny vsetko ok ale budem ho chciet aj neskor predat a ono pri zatazeni aj pri jednom dietati trochu sucha. Bud kupim na vlastne naklady koliesko a to sa chcem opytat ci vie niekto kde alebo ako im dokazat ze nieco vo vnutri kolieska nie je v poriadku. Do Trnavy sa z vychodu neplanujem vybrat tak teraz neviem. Mal niekto podobny problem s kocikom? Dakujem.
@henika32 nam toto robilo koliesko- resp. Bol to taky zvuk ako ked vylejes nieco sladke a prilepuje sa ti na to topanka. Nepamatam si presne uz co mu bolo ale tolko som nad tym maturovala, ze sommprisla na to, ze presne z ktoreho miesta ten zvuk vychadza a skusala postlacat gumu v rom mieste. Presne tak som to umazovala aj pri reklamacke. Nam koliesko vymenili za nove