Ahojte, kocky, zháňam knihu Vianocne mysterium od Josteina Gaardera, ci novu,ci pouzivanu,hlavne nech je. Poradite mi?
Evicka, ste uzasna, uz je na ceste 🙂
Dobry den, bol to jediny,ktory mali.
Prosiiim kde sa da este zohnat. Zhanam ju uz vyse mesiaca. Chcela by som citat zo syncekom.
Ešte jedna by sa mala nachádzať v michalovciach v panta rhei inak je v tejto sieti uz vypredana a aj u vydavatela
Mame v Poprade v maxe
Ok tak si zavolaj do michaloviec a popros ich o presun do popradu
Och, to je škoda,ze som to prepasla, ak by niekto o nej vedel, dajte mi prosím echo... ďakujem krásne!!!
Ahoj, tiež ju zháňam, nepredáva niekto?
Artforum ju uz ma v predpredaji 🙂
Ano bude dotlac.
V artfore je teraz aj 20% zlava, tesim sa, budu mat obe deti svoju 🙂
Ahojte , ako starým deťom čítate túto knihu ? Alebo sa oplatí kúpiť vopred a počkať si kym deti dorastu ?
Ilustrácie sú nádherné, myslím že aj text ale malého ešte asi nezaujme 😏.
Dvojrocneho to mojho syna este minuly rok nebavilo, teraz si uz vypocuje aj Emila z Lonebergy,tak mysterium pojde podla mna dobre. Tiez som to vtedy kupovala s tym,ze raz na to urcite vyzreje. A ked nie on, tak si budem citat ja :D Oplati sa ju mat kazdopadne v kniznici.
Ok dakujem. Uz som objednala , veď počká si na nas v knižnici ako aj Potulky 😊😊
No veď toto , že ich je strašne veľa, krásne, a stále vychádzajú nové a nové. 😂😂. Ale podľa mňa stačí mať kvalitný základ 😉
v trnave v arkadii v panta rhei som ju videla ale dva týždne dozadu. treba si tam zavolať